MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Κοτζιάς: Δεν υπάρχει ακόμη κοινό έδαφος

Advertisement

Sponsored by exness

Δεν υπάρχει ακόμη κοινό έδαφος δήλωσε ο Νίκος Κοτζιάς ενώ ανέφερε ότι είναι χρήσιμη και ωφέλιμη η παρουσία του ΓΓ του ΟΗΕ στο Crans-Montana

Advertisement

Χρήσιμη και ωφέλιμη θεωρεί την παρουσία του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στο Κραν Μοντάνα ο Έλληνας ΥΠΕΞ, Νίκος Κοτζιάς λέγοντας ότι ο Αντόνιο Γκουτέρες ταξινόμησε τα ζητήματα και όπως είπε κουβεντιάσαμε τρόπους με τους οποίους θα ασχοληθούμε με επιμέρους προβλήματα-κλειδιά που αναφέρονται στις δύο Συνθήκες Ασφάλειας και Εγγυήσεων.

Σε δηλώσεις εξερχόμενος του συνεδριακού κέντρου όπου διεξάγονται οι συνομιλίες της Διάσκεψης για την Κύπρο, ο κ. Κοτζιάς είπε ότι ο στόχος, όπως τον περιέγραψε και ο ίδιος ο ΓΓ του ΟΗΕ, είναι «από την αρχή να είναι η Κύπρος ένα φυσιολογικό κράτος, όπως κάθε κράτος-μέλος του ΟΗΕ».

Εξερχόμενος του κτιρίου ο Τούρκος ΥΠΕΞ, Μεβλούτ Τσαβούσογλου ρωτήθηκε από Ε/κ δημοσιογράφους εάν υπάρχει κοινό έδαφος και απάντησε «όχι ακόμα».

Νωρίτερα ρωτήθηκε ο Ύπατος Αρμοστής της Βρετανίας στην Κύπρο, Μάθιου Κιντ πως πήγε η πρωινή συνάντηση και απάντησε «καλά, καλά».

Μετά το τέλος της πρωινής συνάντησης και την αναχώρηση του ΓΓ του ΟΗΕ, του Προέδρου Αναστασιάδη και του Τ/κ ηγέτη, ο κ. Κοτζιάς παρέμεινε για λίγο στο συνεδριακό κέντρο και είχε σύντομη αλληλοενημέρωση με τους συνεργάτες του Προέδρου Αναστασιάδη, τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, τον Αναπληρωτή Κυβερνητικό Εκπρόσωπο και τον Υφυπουργό παρά τω προέδρω.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network