MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

ΚΟΠ και Κυβέρνηση να συναποφασίζουν για τα κεκλεισμένων λέει ο Κούμας

Advertisement

Sponsored by exness

Η εισήγηση του Προέδρου της ΚΟΠ ενώπιον της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Νομικών – Στο επίκεντρο το κυβερνητικό μέτρο για αγώνες κεκλεισμένων των θυρών όταν κρίνεται αναγκαία

Κυβέρνηση και ΚΟΠ να συναποφασίζουν πότε ένας αγώνας θα πρέπει να διεξάγεται κεκλεισμένων των θυρών.

Advertisement

Αυτή είναι η πρόταση που μετέφερε ενώπιον της Επιτροπής Νομικών της Βουλής ο Γιώργος Κούμας, Πρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου σε συνέχεια της ανακοίνωσης του εν λόγω μέτρου από την Κυβέρνηση.

Στην τοποθέτηση του, ο κ. Κούμας τόνισε πως η Ομοσπονδία δεν πρόκειται να κρυφτεί πίσω από το αυτοδιοίκητό της όσον αφορά τα μέτρα που πρέπει να ληφθούν για την πάταξη της βίας, αναφέροντας παράλληλα πως «ως Ομοσπονδία, έχουμε τους δικούς μας νόμους και κανονισμούς σε συνεργασία πάντα με την FIFA και την UEFA».

Σε ότι αφορά την πρόθεση της Κυβέρνησης για να λαμβάνει αποφάσεις για διεξαγωγή αγώνων κεκλεισμένων των θυρών, ο Πρόεδρος της ΚΟΠ αντιπρότεινε τη συναπόφαση Κυβέρνησης – Ομοσπονδίας, χωρίς όμως να επηρεάζεται το αυτοδιοίκητο του ποδοσφαίρου.

Παράλληλα αναφέρθηκε στην άριστη συνεργασία που υπάρχει με την αστυνομία ενώ τόνισε επίσης πως η βία δεν είναι ποδοσφαιρικό αλλά κοινωνικό φαινόμενο το οποίο δυστυχώς βρίσκεται σε έξαρση.

Επιπλέον, ζήτησε τη βοήθεια και τη συνεργασία της Πολιτείας προκειμένου να βρεθεί μια σωστή φόρμουλα λειτουργίας των Συνδέσμων φιλάθλων, λέγοντας πως τα Σωματεία από μόνα τους δεν μπορούν να τους ελέγξουν.

Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και οι τοποθετήσεις των εκπροσώπων των ομάδων.

Συγκεκριμένα στη συνεδρία παρέστησαν εκ μέρους της ΑΕΚ Λάρνακας ο Γενικός Διευθυντής Αυξέντης Ευαγγέλου, εκ μέρους της ΑΕΛ o αντιπρόεδρος Νικόλας Καρασαμάνης και ο Γενικός Γραμματέας Στέλιος Αυγολούπης, εκ μέρους της Ανόρθωσης ο Πρόεδρος Ανδρέας Σάντης, εκ μέρους του Απόλλωνα το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου Σωκράτης Έλληνας, εκ μέρους του ΑΠΟΕΛ ο Πρόεδρος Πρόδρομος Πετρίδης και εκ μέρους της Ομόνοιας ο Πρόεδρος Σταύρος Παπασταύρου και ο Αναπληρωτής Πρόεδρος Δημήτρης Γρηγόρη.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network