MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Κόντρα και βαρείς χαρακτηρισμοί δύο παλιών φίλων… (video)

Advertisement

Sponsored by exness

Θύελλα που δε λέει να κοπάσει η κόντρα που ξέσπασε μεταξύ του Γενικού Εισαγγελέα της Δημοκρατίας Κώστα Κληρίδη και του Νομικού Πόλυ Πολυβίου, με φόντο την τρίτη υπόθεση της Τράπεζας Κύπρου που βρίσκεται ενώπιον της Δικαιοσύνης.

Advertisement

Τα όσα εκατέρωθεν διατυπώθηκαν την Παρασκευή, μετά και την έντονη αντιπαράθεση που είχαν εντός της δικαστικής αίθουσας, δε φαίνεται να έχουν σταματημό με τους δύο -άλλοτε καλούς φίλους- να ανταλλάζουν χαρακτηρισμούς.

Οι δημόσιες τοποθετήσεις σχεδόν καθημερινές. Μετά τη χθεσινή παρουσία του Γενικού Εισαγγελέα Κώστα Κληρίδη στη μεσημβρινή εκπομπή του Omega «Ενημέρωση Τώρα», σήμερα ήταν η σειρά του Πόλυ Πολυβίου.

«Αντί ο Γενικός Εισαγγελέας να πει αποδεκτή και σεβαστή η κρίση του Δικαστηρίου, είναι εκτός πάσης λογικής» είπε ο Πόλυς Πολυβίου, αναφερόμενος στην υπόθεση της Τράπεζας Κύπρου και την κόντρα που ξέσπασε με το Γενικό Εισαγγελέα. Και συνέχισε λέγοντας ότι με αυτό τον τρόπο έριξε σκιές ο Κώστας Κληρίδης.

Είπε ότι ο Γενικός Εισαγγελέας βγήκε εκτός ορίων και απέδωσε ούτε λίγο ούτε πολύ, την αντίδραση του στο γεγονός ότι έχασε την υπόθεση.

«Ο Γενικός Εισαγγελέας για μένα έχει καταφερθεί με τρόπο αντιδεοντολογικό κατά του Ανωτάτου Δικαστηρίου, εναντίον της Δικαιοσύνης και εναντίον δικηγόρων. Πρέπει να προστατεύει τους δικηγόρους και τους πολίτες» είπε ο κύριος Πολυβίου.

«Λυπούμαι να το πω… Για μένα ο Γενικός Εισαγγελέας «έχασε» τις δύο υποθέσεις και ήθελε να ξεσπάσει κάπου. Είναι έλλειψη δεοντολογίας. Ίσως άθελα του ίσως ηθελημένα κατάφερε πλήγμα στη δικαιοσύνη αυτού του τόπου. Ο Γενικός Εισαγγελέας είναι εξαιρετικά σημαντικός στην Κύπρο. Είχαμε λαμπρούς νομικούς σε αυτή τη θέση. Ο κύριος Κληρίδης διέπραξε σοβαρότατα σφάλματα είπε» απαντώντας αρνητικά στην ερώτηση του δημοσιογράφου της εκπομπής στο κατά πόσον δεν κοσμεί ο κύριος Κληρίδης τη συγκεκριμένη θέση.

«Ο κύριος Κληρίδης βρίσκεται σε μια καίρια θέση και πρέπει να προσέχει τι λέει. Αυτά που είπε πρόσφατα αμαύρωσαν το κύρος της δικαιοσύνης στην Κύπρο» είπε. Και επανέλαβε ότι ο Κώστας Κληρίδης έκανε ένα πολύ σοβαρό λάθος δεοντολογίας.

Απαξίωση… η απάντηση Κληρίδη

Για απύθμενο θράσος έκανε λόγο από την πλευρά του ο Γενικός Εισαγγελέας. «Δε θέλω να ακολουθήσω την πορεία που έχει επιλέξει, απαξιώνοντας να απαντήσω σε οτιδήποτε άλλο» είπε ο Κώστας Κληρίδης.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network