MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Κοντά σε deal με Απολλώνειο για Πρώτες Βοήθειες. Αναμονή για Πολυκλινική «Υγεία»

Advertisement

Sponsored by exness

«Τρέχει» να κλείσει το deal με Απολλώνειο για Πρώτες Βοήθειες ο ΟΑΥ – Στην τελική ευθεία και οι διαβουλεύσεις με ιδιωτικά νοσηλευτήρια για το νέο πλαίσιο αμοιβών – Σκέψεις Πολυκλινικής «Υγεία» για ένταξη στο ΓεΣΥ

Του Νικόλα Πέτρου Καπαρτή

Advertisement

Στην τελική ευθεία εισέρχονται οι διαβουλεύσεις Οργανισμού Ασφάλισης Υγείας με το Απολλώνειο για την ένταξη του Τμήματος Πρώτων Βοηθειών του νοσοκομείου στο ΓεΣΥ. Παράλληλα η Πολυκλινική «Υγεία» κάνει σκέψεις για ένταξη του ιδιωτικού νοσοκομείου στο ΓεΣΥ, ωστόσο δεν αναμένεται οποιαδήποτε εξέλιξη προτού πέσουν οι υπογραφές μεταξύ ΟΑΥ και ιδιωτικών νοσοκομείων, για το νέο πλαίσιο αμοιβών τους στο Σύστημα.

Συγκεκριμένα, όπως πληροφορείται η Cyprus Times, ο ΟΑΥ θα έχει συνάντηση εντός της εβδομάδας με τη διεύθυνση του Απολλώνειου Νοσοκομείου με σκοπό να κλείσει εντός του επόμενου δεκαπενθήμερου η συμφωνία για ένταξη των Τμήματος Πρώτων Βοηθειών του στο Σύστημα.

Την ίδια ώρα, ο ΟΑΥ καταβάλει προσπάθειες για να κλείσει το συντομότερο δυνατό το θέμα με το νέο πλαίσιο αμοιβών των νοσηλευτηρίων στο ΓεΣΥ.

Όπως πληροφορούμαστε, ο ΟΑΥ έχει θέσει ως στόχο μέχρι τα τέλη του Φεβρουαρίου να υπάρξει κατάληξη, με βάση την πρόταση -που αποκάλυψε σε προηγούμενο ρεπορτάζ της η Cyprus Times– που κατέθεσε ενώπιον των ιδιωτικών νοσηλευτηρίων και μέχρι την 1η Μαρτίου να πέσουν οι υπογραφές και να ξεκινήσουν να λειτουργούν τα νοσηλευτήρια με το νέο πλαίσιο αμοιβών.

Σκέψεις για ένταξη στο ΓεΣΥ από Πολυκλινική «Υγεία»

Απ’ εκεί και πέρα στο κάδρο μπαίνει και το ενδιαφέρον που προέκυψε από την Πολυκλινική «Υγεία» στη Λεμεσό, για ενδεχόμενο ένταξης της στο ΓεΣΥ.

Αρμόδια πηγή από τον ΟΑΥ μας μετέφερε πως «εάν θα υπάρξει οποιαδήποτε εξέλιξη σχετικά με το ενδιαφέρον που υπάρχει από ιδιωτικό νοσοκομείο στη Λεμεσό, αυτή αναμένεται να προκύψει μετά την εφαρμογή του νέου τρόπου αμοιβής των νοσηλευτηρίων».

«Για να μπορέσουν να αποφασίσουν αν θα ενταχθούν ή όχι στο ΓεΣΥ, θα αναμένουν να δουν πρώτα την οικονομική πρόταση για τον τρόπο αμοιβής των νοσηλευτηρίων στο Σύστημα», υπογράμμισε η εν λόγω πηγή.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network