MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Κόλαση πυρός στα κατεχόμενα… Συνδράμει την επιχείρηση πυρόσβεσης η Κυπριακή Δημοκρατία (pics-video)

Advertisement

Sponsored by exness

Μεγάλη πυρκαγιά στην κατεχόμενη επαρχία Κερύνειας – Καίγεται δασική έκταση στα κατεχόμενα χωριά Διόριος και Κορμακίτης – Οι άνεμοι «σπρώχνουν» τη φωτιά και δυσχεραίνουν το έργο πυρόσβεσης – Έρχεται εναέρια βοήθεια από Τουρκία – Και ασθενοφόρα στην περιοχή – Πανικός στους κατοίκους – Συνδράμει η Κυπριακή Δημοκρατία

Καίγονται και κατεχόμενες περιοχές της Κύπρου. Την ώρα που τα μέλη πυρόσβεσης στις ελεύθερες περιοχές του νησιού ρίχνονται στη «μάχη» με τις φλόγες, το ίδιο συμβαίνει και στις κατεχόμενες περιοχές του νησιού, όπου έχει ξεσπάσει μεγάλη δασική πυρκαγιά.

Advertisement

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με τα τουρκοκυπριακά μέσα ενημέρωσης, η πυρκαγιά που ξεκίνησε στις 11.45 π.μ στο νότιο τμήμα του χωριού Διόριος της επαρχίας Κερύνειας συνεχίζει να μαίνεται ανεξέλεγκτη.

Δυστυχώς λόγω των ανέμων που πνέουν η φωτιά επεκτείνεται με γρήγορο ρυθμό στη δασική περιοχή ενώ φλόγες μαίνονται και στον Κορμακίτη.

Για την κατάσταση είναι ενήμερος και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης Μουσταφά Ακιντζί ενώ, όπως αναφέρουν τα τουρκοκυπριακά μέσα, αναμένεται η κάθοδος ελικοπτέρων από την Τουρκία για βοήθεια.

Σε δηλώσεις του ο Μουσταφά Ακιντζί, είπε μεταξύ άλλων, ότι καίγεται ένας από τους σημαντικούς δασικούς πνεύμονες του νότιου μέρους του νησιού.

Συνδράμει η Κυπριακή Δημοκρατία

Την επιχείρηση πυρόσβεσης στα κατεχόμενα συνδράμει και πυροσβεστικό αεροσκάφος του Τμήματος Δασών και ελικόπτερο της Αστυνομίας της Κυπριακής Δημοκρατίας. Ήδη και επίγεια ομάδα είναι έτοιμη να συνδράμει στην κατάσβεση εάν ζητηθεί.

Και ασθενοφόρα στην περιοχή. Πανικός στους κατοίκους

Οι καπνοί έχουν κάνει αποπνικτική την ατμόσφαιρα ενώ οι κάτοικοι των περιοχών αυτών, όπως αναφέρεται, έχουν πανικοβληθεί με τον γρήγορο τρόπο που εξαπλώνεται η φωτιά.

Μάλιστα, όπως αναφέρεται, όσοι έχουν γεωργικά οχήματα βρίσκονται σε ετοιμότητα για να βοηθήσουν μόλις τους ζητηθεί. Προληπτικά στην περιοχή έσπευσαν και ασθενοφόρα.

Εναλλακτικά δείτε ΕΔΩ τα βίντεο

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network