MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Κοιτάζει το ταβάνι και αρνείται να «μιλήσει» ο παιδοκτόνος της Παραμύθας

Advertisement

Sponsored by exness

Κρατά το στόμα του κλειστό ο παιδοκτόνος της Παραμύθας – Αρνείται να συνεργαστεί με τους αστυνομικούς ανακριτές και να απαντήσει στις ερωτήσεις τους – Υπό κράτηση για περίοδο 6 ημερών στο Μέλαθρον Αγωνιστών ΕΟΚΑ όπου και νοσηλεύεται

Advertisement

Καμία μεταμέλεια και καμία πρόθεση να συνεργαστεί με τους αστυνομικούς ανακριτές δε δείχνει ο 67χρονος, παιδοκτόνος της Παραμύθας, ο οποίος τρεις ολόκληρους μήνες μετά τη διάπραξη του στυγερού εγκλήματος του, που συγκλόνισε το παγκύπριο, φόρεσε χειροπέδες χθες, αφού οι γιατροί που τον παρακολουθούσαν άναψαν το πράσινο φως για σύλληψη του. Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει ενώπιον της η Αστυνομία, στις 14 Οκτωβρίου του 2015, ο 67χρονος έστρεψε το κυνηγετικό του όπλο εναντίον του 19χρονου γιου του μετά από καβγά που είχαν για το αυτοκίνητο.

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού, που συνεδρίασε το πρωί στο Μέλαθρον Αγωνιστών ΕΟΚΑ όπου και νοσηλεύεται ο 67χρονος, εξέδωσε εναντίον του διάταγμα κράτησης για περίοδο 6 ημερών.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο 67χρονος, ο οποίος ανακρίθηκε για πρώτη φορά χθες, δε δείχνει καμία μεταμέλεια και καμία πρόθεση να συνεργαστεί με την Αστυνομία. Κατά την 4ωρη ανάκριση του, δεν απάντησε σε καμία ερώτηση των ανακριτών, είχε συνεχώς στραμμένο το βλέμμα στο ταβάνι και στα ουσιώδη ερωτήματα που του τέθηκαν περιορίστηκε να απαντήσει πως ότι έχει να πει θα το πει ενώπιον του Δικαστηρίου.

Ο 67χρονος θα παραμείνει υπό κράτηση στο Μέλαθρο Αγωνιστών, αφού συνεχίζει να αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας από τα κτυπήματα που φέρεται να δέχθηκε από τον 21χρονο γιο του μετά τον πυροβολισμό του αδελφού του.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network