MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Κοινοτάρχης Μαμωνιών στη CT: Κάηκαν λυόμενα υποστατικά. Την υστάτη σώθηκαν σπίτια (pics-video)

Advertisement

Sponsored by exness

Σε κινητοποίηση οι κάτοικοι σε τέσσερις κοινότητες της Πάφου – Σε εξέλιξη μεγάλη πυρκαγιά – Συνεχίζουν την προσπάθεια κατάσβεσης επίγειες και εναέριες δυνάμεις – Στα μέτωπα των πυρκαγιών οι κοινοτάρχες – Εκφράζουν τις ανησυχίες τους για τα χωριά τους που τέθηκε σε άμεσο κίνδυνο, μιλώντας στη Cyprus Times

Advertisement

Συνεχίζεται η μάχη για κατάσβεση της πυρκαγιάς που ξέσπασε γύρω στις 3:30 το απόγευμα στην Επαρχία Πάφου.

Σύμφωνα με τον κοινοτάρχη του Αγίου Γεωργίου, Ανδρέα Χαραλάμπου η πυρκαγιά ξεκίνησε από το χωριό Σταυρoκόνος και εξαπλώθηκε προς την κοινότητα τους. Ωστόσο λόγω των ανέμων που πνέουν στην περιοχή άλλαξε φορά και κατευθύνθηκε προς το χωριό Μαμώνια, όπου αυτή την ώρα έχουν επικεντρωθεί οι ομάδες πυρόσβεσης ώστε να μην τεθούν σε άμεσο κίνδυνο κατοικίες.

Μιλώντας στη Cyprus Times, η Κοινοτάρχης των Μαμωνιών, Ανδρούλλα Συρίμη, είπε ότι δίνεται μάχη για κατάσβεση της μεγάλης πυρκαγιάς.  Όπως έχει πληροφορηθεί μέχρι αυτή την ώρα κάηκαν λυόμενα υποστατικά, ενώ οι πύρινες γλώσσες περικύκλωσαν σπίτι, το οποίο σώθηκε την υστάτη. Οι ένοικοι του το χρησιμοποιούν για εξοχικό και φαίνεται να απουσίαζαν.

Από την αρχή λόγω της σοβαρότητας της πυρκαγιάς, τέθηκε σε ενεργοποίηση ο μηχανισμός εκκένωσης από την Πολιτική Άμυνα, σε περίπτωση που καταστεί άμεση ανάγκη.

Εναλλακτικά δείτε ΕΔΩ τις φωτογραφίες και το βίντεο

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network