MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

ΚΟΕΑΣ και ΕΑΚ συζήτησαν θέματα συνεργασίας

Advertisement

Sponsored by exness

Το μεγάλο φάσμα συνεργασίας ανάμεσα σε ΚΟΕΑΣ και Ενωση Αθλητικογράφων Κύπρου συζητήθηκε ανάμεσα σε εκπροσώπους των δύο πλευρών κατά τη χθεσινή  προγραμματισθείσα συνάντηση του νέου Προέδρου της ΚΟΕΑΣ, Περικλή Μάρκαρη, με αντιπροσωπεία του Δ.Σ. της ΕΑΚ.

Advertisement

Εκ μέρους της ΚΟΕΑΣ παρέστησαν ο Γενικός Διευθυντής της, Αντώνης Γεωργαλλίδης, και ο λειτουργός Τύπου, Πέτρος Χατζηχριστοδούλου, ενώ την ΕΑΚ εκπροσώπησαν ο Πρόεδρός της, Ηρόδοτος Μιλτιάδους, ο Γεν. Γραμματέας, Μικαέλο Παπαδάκης, και το μέλος του Συμβουλίου, Γιώργος Τζαβέλλας.

Όπως αναφέρει ανακοίνωση της ΚΟΕΑΣ, η συνάντηση έγινε μέσα σε άριστο κλίμα και υπήρξε εποικοδομητική με τον κ. Μαρκάκη να τονίζει το μεγάλο φάσμα δράσης και συνεργασίας της ΚΟΕΑΣ με την ΕΑΚ, κυρίως σε θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος και ευρύτητας προβολής του Στίβου στα ΜΜΕ. «Έχουμε, ως ΚΟΕΑΣ, το προϊόν, δηλαδή διεθνείς επιτυχίες και αθλητές, που αξίζουν εκτεταμένης προβολής», είπε ο κ. Μάρκαρης.

Ο κ. Γεωργαλλίδης σημείωσε ότι, η ΚΟΕΑΣ στόχευε και στοχεύει στην αγαστή συνεργασία με τα ΜΜΕ και είναι πάντα έτοιμη να βοηθήσει για την επέκταση, ποικιλοτρόπως, της προβολής του Στίβου.

Εκ μέρους της ΕΑΚ, οι κ. Μιλτιάδους και Παπαδάκης περιέγραψαν την αλλαγή της δομής στα ΜΜΕ τα τελευταία χρόνια και την υποστελέχωσή τους μετά την κρίση. «Πλέον, επιβάλλεται να παράγουν το υλικό τους κάποιες αθλητικές ομοσπονδίες ώστε να δημιουργούν ενδιαφέρον για το κοινό», είπε ο Πρόεδρος της ΕΑΚ.

Οι δύο πλευρές συμφώνησαν, επίσης, να συνεργαστούν με διάφορους τρόπους (σεμινάρια, ημερίδες, αποστολές) σε θέματα εκπαίδευσης νέων αθλητικών συντακτών στο πολυσύνθετο άθλημα του Στίβου.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

ΠΙΕΣΗ/ΑΠΟΕΛ

ShootandGoal