MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Κλειστοί δρόμοι λόγω εργασιών σε Λευκωσία και Λάρνακα

Advertisement

Sponsored by exness

Πότε και πού θα εκτελούνται οι εργασίες – Ποιοι δρόμοι επηρεάζονται – Η ανακοίνωση του Τμήματος Δημοσίων Έργων

Εργασίες τοποθέτησης αγωγών νερού, αλλά και εργασίες καθαριότητας, θα έχουν ως αποτέλεσμα το κλείσιμο δρόμων από αύριο, στις επαρχίες Λευκωσίας και Λάρνακας. Ως εκ τούτου το Τμήμα Δημοσίων Έργων, ενημερώνει λεπτομερώς το κοινό.

Advertisement

Η ανακοίνωση:

1. Εργασίες τοποθέτησης αγωγών νερού στον δρόμο προς Αγία Βαρβάρα (Ε103)

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Δημοσίων Έργων Λευκωσίας, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, ανακοινώνει ότι, την περίοδο 24/1/2023 – 3/2/2023, μεταξύ των ωρών 07:00 – 16:00, στον δρόμο προς Αγία Βαρβάρα (Ε103) από τον παλαιό δρόμο Λευκωσίας – Λεμεσού, θα εκτελούνται εργασίες τοποθέτησης αγωγών νερού από το Τμήμα Αναπτύξεως Υδάτων.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, η μία λωρίδα κυκλοφορίας θα παραμείνει κλειστή σε απόσταση 100 μέτρων περίπου και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στην άλλη λωρίδα κυκλοφορίας με τη χρήση προσωρινών φώτων τροχαίας.

2. Εργασίες καθαριότητας νησίδων στις Λεωφόρους Α. Στυλιανού και Α. Παναγούλη, στη Λάρνακα

Το Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, ανακοινώνει ότι, την περίοδο 25/1/2023 – 1/2/2023, μεταξύ των ωρών 07:30 – 15:00, καθημερινά εκτός Σαββατοκύριακων, στις Λεωφόρους Ανδρέα Στυλιανού και Αλεξάνδρου Παναγούλη στη Λάρνακα, θα εκτελούνται εργασίες καθαριότητας των πλαϊνών και κεντρικών νησίδων από τον Δήμο Λιβαδιών.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, στη Λεωφόρο Ανδρέα Στυλιανού από τον κυκλικό κόμβο Intercollege μέχρι τον κυκλικό κόμβο Λιβαδιών και στη Λεωφόρο Αλεξάνδρου Παναγούλη από τον κυκλικό κόμβο Τεχνικής Σχολής μέχρι την εκκλησία Αγίου Σάββα, θα κλείνει η λωρίδα που εφάπτεται των εργασιών και από τις δύο κατευθύνσεις και η κυκλοφορία θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και όπως συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

ΜΠΑΚΕΝΓΚΑ;

ShootandGoal