MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Κλειστοί δρόμοι ανά επαρχία λόγω οδικών έργων

Advertisement

Sponsored by exness

Προσοχή στους δρόμους – Ανακοίνωση της Αστυνομίας για κλειστούς δρόμους λόγω εργασιών – Ποιοι δρόμοι επηρεάζονται ανά επαρχίες

Advertisement

Σε αστυνομική ανακοίνωση αναφέρει ότι κα η σημερινή μέρα είναι βροχερή και θα πρέπει να είμαστε όλοι ιδιαίτερα προσεκτικοί στις διακινήσεις μας. Υπενθυμίζουμε ότι λόγω των βροχών οι δρόμοι είναι πολύ πιο ολισθηροί και η ορατότητα περιορισμένη.

Σύμφωνα με την ενημέρωση που παίρνουμε από τις επαρχίες, δεν καταγράφονται οποιαδήποτε σοβαρά προβλήματα στις κύριες οδικές αρτηρίες. Στις κύριες οδούς των πόλεων αναμένεται να παρουσιαστεί η συνηθισμένη πρωινή κίνηση, η οποία σήμερα, λόγω των καιρικών συνθηκών, αναμένεται να είναι εντονότερη.

Σε αρκετά σημεία του οδικού δικτύου εκτελούνται εργασίες, λόγω των οποίων επηρεάζεται κάπως η τροχαία κίνηση.

Στην επαρχία Λάρνακας, τμήμα του δρόμου Κιτίου –Μαζωτού, μήκους δύο χιλιομέτρων περίπου, από τη συμβολή του παρά το πάρκο Καμήλων, μέχρι τη συμβολή του με το δρόμο προς Κιβισίλι, είναι κλειστό για την τροχαία κίνηση λόγω εκτέλεσης οδικών έργων. Η τροχαία κίνηση διοχετεύεται μέσω του παραλιακού δρόμου Μαζωτού-Περβολιών.

Μεταξύ των ωρών 08:00 – 15:00, εκτελούνται εργασίες κατασκευής- πεζοδρομίων και οδικής σήμανσης στη συμβολή της Λεωφόρου Κυριάκου Μάτση και Αττικής στην Αραδίππου. Κατά τη διάρκεια των εργασιών, θα γίνεται παράκαμψη της κυκλοφορίας σύμφωνα με τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Στους αυτοκινητόδρομους της Επαρχίας Λάρνακας, από τις 08:30 μέχρι και τις 14:00, θα εκτελούνται εργασίες καθαρισμού ερεισμάτων. Κατά την πιο πάνω περίοδο, θα κλείνει τμηματικά η αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας, σε μήκος 100μ. περίπου και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη δεξιά λωρίδα.

Στο δρόμο προς Αθηένου, από τη συμβολή με τον δρόμο προς Λύμπια και από τις δύο κατευθύνσεις, εκτελούνται εργασίες τοποθέτησης στηθαίων ασφαλείας. Κατά τη διάρκεια των εργασιών, θα κλείνει τμηματικά η μια λωρίδα κυκλοφορίας, σε μήκος 200μ. περίπου και τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα, με τη χρήση Stop & Go.

Μεταξύ των ωρών 09:00 – 14:00, εκτός Σαββατοκύριακου, στον αυτοκινητόδρομο Λάρνακας – Λευκωσίας και από τις δύο κατευθύνσεις θα εκτελούνται εργασίες κοπής δένδρων. Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, θα κλείνει τμηματικά σε μήκος 500μ. η αριστερή λωρίδας κυκλοφορίας και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας.

Μεταξύ των ωρών 09:00 μέχρι τις 12:00 το μεσημέρι , εκτελούνται εργασίες κατασκευής νέων ανοιγμάτων στην κεντρική νησίδα του παρακαμπτήριου δρόμου Λεμεσού. Τα νέα ανοίγματα θα κατασκευαστούν σε έξι θέσεις σε τμήματα του παρακαμπτήριου δρόμου μεταξύ των Ανισόπεδων Κόμβων Μέσα Γειτονιάς και Πολεμιδιών/Λιμανιού. Στα τμήματα του παρακαμπτήριου που θα εκτελούνται οι εργασίες, οι λωρίδες ταχείας κυκλοφορίας, μήκους 350μ. περίπου και στις δύο κατευθύνσεις, θα είναι κλειστές και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στις λωρίδες βραδείας κυκλοφορίας.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network