MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Κλειστά περισσότερα από τα μισά κέντρα αναψυχής στην Πάφο. Δραματική η κατάσταση, λέει ο ΣΙΚΑΠ

Advertisement

Sponsored by exness

Σε λειτουργία τριακόσια κέντρα αναψυχής από τα οκτακόσια στην Πάφo – Δραματική η κατάσταση, λέει ο αναπληρωτής πρόεδρος του τοπικού συνδέσμου

Σε δραματική κατάσταση παραμένουν τα κέντρα αναψυχής της Πάφου,σύμφωνα με τον αναπληρωτή πρόεδρο του τοπικού συνδέσμου – ΣΙΚΑΠ- Δημήτρη Καλλή, προσθέτοντας πως σήμερα λειτουργούν τα 250 με 300 .

Advertisement

Σε δηλώσεις του στο Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο κ. Καλλής ανέφερε πως κοντεύουμε στα μέσα Ιουλίου και τα περισσότερα κέντρα παραμένουν κλειστά ακόμη και στην καρδιά της  τουριστικής περιοχής, στη λεωφόρο Ποσειδώνος.

Από τα 800 κέντρα της πόλης και Επαρχίας, διευκρίνισε,  γύρω στα 250 με 300 λειτουργούν, κι αυτά κυρίως τα Σαββατοκύριακα.

Τα μπαράκια και οι καφετέριες, τόνισε, είναι σε καλύτερη κατάσταση αφού συγκεντρώνουν  νεολαία, με τα εστιατόρια και τις ταβέρνες να έχουν μεγάλο πρόβλημα.

Ο κ. Καλλής είπε πως τα  Σαββατοκύριακα υπάρχει αρκετή κίνηση στο Λατσί αλλά και γενικά σε παραθαλάσσια κέντρα αναψυχής, Πάφου, Γεροσκήπου, Πέγειας  αλλά αυτό δεν φτάνει για να καλύψει τον πολύ χαμηλό κύκλο εργασιών των υπόλοιπων ημερών.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network