MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Κλειστά για τις επόμενες 10 μέρες τρία τμήματα του 25ου Δημοτικού στη Λεμεσό μετά τον εντοπισμό 10 κρουσμάτων

Advertisement

Sponsored by exness

Κλειστά μέχρι τις 28 Οκτωβρίου τρία τμήματα του 25ου Δημοτικού Σχολείου στη Λεμεσό μετά τον εντοπισμό 10 θετικών κρουσμάτων – Σε αυτοπεριορισμό οι μαθητές που φοιτούν στις τρεις αυτές τάξεις – Σε εξέλιξη η διαδικασία για απολύμανση όλων των χώρων του σχολείου – Ανησυχούν οι γονείς

Κλειστά θα παραμείνουν μέχρι τις 28 Οκτωβρίου τρία τμήματα του 25 Δημοτικού Εκάλης στη Λεμεσό, μετά τον εντοπισμό συνολικά 10 θετικών περιστατικών κορωνοϊού τις τελευταίες μέρες, γεγονός που έχει προκαλέσει έντονη ανησυχία μεταξύ μαθητών και γονέων.

Advertisement

Όπως αναφέρθηκε και σε προηγούμενο δημοσίευμα της Cyprus Times, στο συγκεκριμένο Δημοτικό έχουν μολυνθεί με τον ιό 6 συνοδοί, 2 ειδικές δασκάλες και 2 παιδιά.

Το cluster που δημιουργήθηκε στο συγκεκριμένο σχολείο φαίνεται να ξεκίνησε από συνοδό που εργάζεται στο σχολείο.

Μετά και το δημοσίευμα της Cyprus Times, δόθηκαν νέες οδηγίες από το αρμόδιο Υπουργείο όπως τα τρία τμήματα, Πρώτης, Δευτέρας και Τετάρτης τάξης του Δημοτικού παραμείνουν κλειστά και όλοι μαθητές τεθούν σε αυτοπεριορισμό, προκειμένου να ανακοπεί η διασπορά του ιού στους σχολικούς χώρους.

Όπως μας αναφέρθηκε από γονείς, ενημερώθηκαν ότι η επιδημιολογική ομάδα θα επικοινωνήσει μαζί τους για σκοπούς ιχνηλάτησης.

Στο μεταξύ, έχουν ήδη γίνει όλες οι δέουσες ενέργειες προκειμένου να γίνει απολύμανση όλων των χώρων του 25ου Δημοτικού Σχολείου, στη βάση των όσων προνοούν τα σχετικά διατάγματα του Υπουργείου Υγείας.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network