MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Κλείνουν τα ιδιωτικά νηπιαγωγεία και οι παιδικοί σταθμοί

Advertisement

Sponsored by exness

Διευκρινήσεις Υπουργείου Υγείας για τη λειτουργία των βρεφονηπιακών σταθμών, των ιδιωτικών νηπιαγωγείων και των ειδικών σχολειών.

Οι βρεφικοί και βρεφονηπιακοί σταθμοί, οι παιδικοί σταθμοί, τα νηπιαγωγεία και η προδημοτική του ιδιωτικού ή δημόσιου τομέα αναστέλλουν τη λειτουργία τους, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση. Τα σχολεία ειδικής εκπαίδευσης λειτουργούν σύμφωνα με τις οδηγίες που θα εκδώσει το Υπουργείο Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων.

Advertisement

Όσον αφορά τη λειτουργία των φροντιστηρίων, των ιδιωτικών εκπαιδευτικών κέντρων, θα παραμείνουν κλειστά και θα επιστρατεύσουν την τηλεκπαίδευση για τις επόμενες δύο εβδομάδες. Εξάλλου, επιτρέπεται η διδασκαλία με φυσική παρουσία μέχρι δύο ατόμων περιλαμβανομένου του εκπαιδευτή (1+1).

Το μέτρο για διεξαγωγή διαδικτυακών μαθημάτων εφαρμόζεται ενδεικτικά σε περιπτώσεις όπως: μαθήματα μουσικής (μουσικά όργανα, φωνητική, χορωδία, κοκ), ζωγραφικής, τέχνης, γυμναστικής, χορού, θεάτρου, ξένων γλωσσών, ενισχυτική διδασκαλία σχολικών μαθημάτων (μαθηματικά, χημεία, φυσική, ιστορία, κτλ).

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network