MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

«Κλείνει» το δρόμο προς το Κοτσιάτη ο Υπ. Γεωργίας

Advertisement

Sponsored by exness

Ο Υπουργός Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος Νίκος Κουγιάλης ξεκαθάρισε σήμερα στους Δήμους Λάρνακας και Αμμοχώστου ότι «δε μπορούν να πάνε τα σκουπίδια τους στον Κοτσιάτη, εφόσον αυτός είναι σε διαδικασία για να κλείσει».

Advertisement

Ο κύριος Κουγιάλης, που είχε συνάντηση σήμερα με αντιπροσωπεία των Δημάρχων της ελεύθερης περιοχής Αμμοχώστου και της Λάρνακας, δήλωσε πως για τον Κοτσιάτη «υπάρχει μόνο ένας χρόνος ζωής».

Έχουμε, ανέφερε, πολλές υποχρεώσεις έναντι της ΕΕ που αφορούν τη διαχείριση αποβλήτων και καλά είναι να κάνουμε όλοι υπομονή και να συνεργαστούμε για να λύσουμε αυτό το πρόβλημα.

Χαρακτηρίζοντας τη συνάντηση ως «εποικοδομητική», είπε πως αυτή είχε θέμα την εξαγγελία των μέτρων για τη διαχείριση αποβλήτων και θα ήθελαν όπως τα οικιακά τους απόβλητα να καταλήγουν στον Κοτσιάτη.

«Σίγουρα αυτό δε μπορεί να γίνει. Τους έχω ξεκαθαρίσει ότι δεν μπορούν να πάρουν τα οικιακά τους απόβλητα στον Κοτσιάτη. Τους έχω ζητήσει υπομονή μέχρι το τέλος του χρόνου για να δοθεί χρόνος στη διαπραγματευτική ομάδα να συνομιλήσει με τον διαχειριστή της ΟΕΔΑ Κόσιης να δούμε τι είδους συμφωνία θα πετύχουμε», πρόσθεσε.

Ευελπιστώ, συμπλήρωσε, ότι η συμφωνία αυτή θα είναι το ίδιο καλή όσο κι αυτή που πέτυχε ο κύριος Χάσικος και στην πορεία θα δούμε με ποιο τρόπο.

Έχω υποσχεθεί στους Δημάρχους, κατέληξε, ότι θα προσπαθήσουμε να χειριστούμε όλους τους πολίτες ίσα και δίκαια και θα δείτε στην πορεία τι εννοούμε.

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

 

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network