MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

«Κλειδί» για υπόδειξη σκηνών η ασφάλεια… στο μικροσκόπιο τα κινητά του. Παραμένει υπό κράτηση ο Αζέρος

Advertisement

Sponsored by exness

Παραμένει υπό κράτηση μέχρι την ερχόμενη Πέμπτη ο Αζέρος – Σε πλήρη εξέλιξη η διερεύνηση της υπόθεσης που απασχόλησε και μεγάλα ξένα ειδησεογραφικά πρακτορεία – Στα… βαθιά για τηλεπικοινωνιακά δεδομένα – Πρώτα ασφάλεια και μετά υπόδειξη σκηνών

Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας και συνοδεία του Ειδικού Αντιτρομοκρατικού Ουλαμού οδηγήθηκε ξανά το πρωί ενώπιον δικαστηρίου ο 39χρονος Αζέρος που τελεί υπό κράτηση και  κατηγορείται πλέον ανοικτά από το Ισραήλ, ως το πρόσωπο που θα πραγματοποιούσε τρομοκρατικό κτύπημα στην Κύπρο καθ’ υπόδειξη του Ιράν.

Advertisement

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας διέταξε την κράτηση του μέχρι και την ερχόμενη Πέμπτη αφού σήμερα έγινε και η σχετική μετάφραση των εγγράφων, που ο ίδιος είχε αιτηθεί σε προηγούμενη διαδικασία. Το διάταγμα κράτησης του έχει ουσιαστικά ισχύ από την Τετάρτη που μας πέρασε.

«Κλειδί» η ασφάλεια του για υποδείξεις σκηνών

Οι ανακριτές του ΤΑΕ Αρχηγείου πάντως εργάζονται μεθοδικά πάνω στην υπόθεση που τις προηγούμενες μέρες προκάλεσε το ενδιαφέρων μεγάλων ξένων ειδησεογραφικών πρακτορείων.

Οι ανακριτές έχουν ήδη παραλάβει μέρος των τηλεπικοινωνιακών του δεδομένων, όμως ο σημαντικός όγκος αναμένεται εντός των επόμενων ημερών οπότε και θα ξεκινήσει το «ξεσκόνισμα» στα 3 κινητά τηλέφωνα του 39χρονου που κατέχουν οι αρχές, προκειμένου να διαφανεί κατά πόσο είχε συνεργούς, είτε στα κατεχόμενα είτε στις ελεύθερες περιοχές.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι τις επόμενες ημέρες προγραμματίζεται και η διαδικασία υπόδειξης σκηνών από τον Αζέρο, όμως πρέπει πρώτα να διασφαλιστεί από τις αρμόδιες υπηρεσίες ότι θα υπάρχει η απαιτούμενη προστασία και ασφάλεια. Εφόσον ανάψει «πράσινο» θα προχωρήσει και η διαδικασία υπόδειξης σκηνών.

Στο μεταξύ, πληροφορίες αναφέρουν ότι παρά τις συνεχείς ανακρίσεις, ο Αζέρος συνεχίζει να κρατάει το στόμα του κλειστό.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network