MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Κλέφτες για κλάματα! Τρία άτομα επιτέθηκαν σε 51χρονο, αλλά… το έβαλαν στα πόδια

Advertisement

Sponsored by exness

Δεν τα κατάφεραν τρεις άγνωστοι στην Πάφο που επιτέθηκαν σε 51χρονο – Ήθελαν να του κλέψουν τσάντα αλλά καταδιώχθηκαν από περίοικους – Τους αναζητά η Αστυνομία

Advertisement

Γύρω στις 3 και 30 σήμερα, ενώ 51χρονος από τη Λευκωσία εξέρχετο από κτιριακό συγκρότημα στην Κάτω Πάφο, δέχθηκε επίθεση από τρία πρόσωπα, τα όποια τον έριξαν στο έδαφος και τον κτύπησαν με τα χέρια και τα πόδια τους σε διάφορα μέρη του σώματος του, ενώ ταυτόχρονα προσπαθούσαν να του αποσπάσουν τη τσάντα που κρατούσε.

Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, ο ένας είχε στην κατοχή του  συσκευή εκτόξευσης αερίων (σπρέι) και προσπάθησε να την εκκενώσει εναντίον του 51χρονου, χωρίς όμως να τα καταφέρει.

Προς βοήθεια του 51χρονου, προσέτρεξαν περίοικοι, οι οποίοι  καταδίωξαν τους δράστες που εγκατέλειψαν τρέχοντας τη σκηνή.

Ο 51χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, όπου έτυχε των πρώτων βοηθειών.

 Σύμφωνα με την περιγραφή που δόθηκε στην Αστυνομία, ο ένας δράστης είναι ύψους 1.95μ. περίπου, μέτριας σωματικής διάπλασης, με κοντά μαύρα μαλλιά και φορούσε αθλητικές μαύρες φόρμες με κόκκινη γραμμή στο κάτω μέρος.

Όσον αφορά τους άλλους δύο, περιγράφονται ως ύψους 1.70μ. περίπου, μέτριας σωματικής διάπλασης και φορούσαν μαύρες αθλητικές φόρμες και είχαν καλυμμένα τα κεφάλια τους με τους σκούφους της φόρμας που φορούσαν.

Το ΤΑΕ Πάφου διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network