MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Κλαίγοντας αποκάλυψε τα πάντα για το φονικό! «Μετάνιωσα…»

Advertisement

Sponsored by exness

Ομολόγησε τα πάντα στους ανακριτές ο 31χρονος δράστης του τριπλού φονικού λίγο μετά τη σύλληψη του – Έκλαιγε καθ’ όλη τη μεταφορά του στο τμήμα – «Είμαι άοπλος, θα ερχόμουν να παραδοθώ» τα πρώτα του λόγια στη θέα των αστυνομικών  – Εμφανίστηκε μετανιωμένος και ισχυρίστηκε πως δεν κατάλαβε πως στους σκότωσε – Αποκαλυπτικές πληροφορίες 

Advertisement

Αιφνιδιάστηκε στη θέα των αστυνομικών ο 31χρονος δράστης του τριπλού φονικού, που εντοπίστηκε πεζός στο χωριό Λάνια, αναφέροντας τους «εντάξει είμαι άοπλος, θα ερχόμουν να παραδοθώ».

Ο φερόμενος δράστης, φορούσε καπελάκι και κρατούσε φανάρι και αφού εμφανίστηκαν μπροστά του οι αστυνομικοί προτάσσοντας όπλα, δεν έφερε οποιαδήποτε αντίσταση, ισχυριζόμενος ότι εντός των επόμενων ωρών είχε αποφασίσει να μεταβεί στην Αστυνομική Διεύθυνση για να παραδοθεί.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες της Cyprus Times, ο 31χρονος κατά τη μεταφορά του στο τμήμα έκλαιγε ενώ εξιστορούσε στους αστυνομικούς το χρονικό του άγριου φονικού.

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, ο δράστης ανέφερε στους αστυνομικούς ότι τα θύματα απειλούσαν την οικογένεια του και τα μωρά του με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο και να «θολώσει». 

Επίσης ισχυρίστηκε ότι μετά που σκότωσε το πρώτο θύμα δεν κατάλαβε πως σκότωσε τους άλλους δυο ενώ ανέφερε ότι μετά τη διάπραξη του φονικού εγκατέλειψε τη σκηνή πεζός και το κουζινομάχαιρο το είχε πετάξει σε συγκεκριμένο σημείο το οποίο υπέδειξε στους αστυνομικούς.

Ο 31χρονος ισχυρίστηκε ακόμη ότι μετάνιωσε για τη διάπραξη του στυγερού εγκλήματος και για αυτό το λόγω ήθελε να παραδοθεί. 

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network