MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Κίτρινος συναγερμός από τη Μετεωρολογική Υπηρεσία για ισχυρές καταιγίδες

Advertisement

Sponsored by exness

Προειδοποίησε για καταιγίδα εξέδωσε το απόγευμα το Τμήμα Μετεωρολογίας – Εξέδωσε κίτρινο συναγερμό – Αναλυτικά ο καιιρός για απόψε – Τι μας επιφυλάσσει τις επόμενες ημέρες

Advertisement

Σύμφωνα με την προειδοποίηση, καταιγίδες συνοδευόμενες πιθανώς από χαλάζι, αναμένεται να επηρεάσουν την περιοχή.

Τοπικά η ποσότητα βροχής δυνατό να ξεπεράσει τα 35 χιλιοστόμετρα ανά ώρα.

Η προειδοποίησε είναι σε ισχύ από τις 18:00 σήμερα Κυριακή, μέχρι και τις 11:00 αύριο το πρωί.

Τσουχτερό κρύο, βροχές και καταιγίδες για απόψε

∆υτικό ρεύµα αέρα επηρεάζει την περιοχή. Από αργά απόψε αναµένεται να επηρεάσει την περιοχή χαµηλή πίεση.

Απόψε ο καιρός θα καταστεί σύντοµα κυρίως συννεφιασµένος και σταδιακά αναµένονται τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες. Σε περίπτωση καταιγίδας δυνατό να πέσει χαλάζι. Κατά τόπους τα φαινόµενα θα είναι έντονα. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί, αρχικά ασθενείς µέχρι µέτριοι 3 µε 4 µποφόρ για να καταστούν σταδιακά, µέτριοι µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη.

Η θερµοκρασία θα πέσει στους 10 βαθµούς στο εσωτερικό, στους 12 στα παράλια και στους 3 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά πιθανό να σχηµατιστεί παγετός.

Χειμωνιάτικο το σκηνικό και τις επόμενες ημέρες με έντονα καιρικά φαινόμενα

Αύριο ο καιρός θα είναι κατά διαστήµατα συννεφιασµένος µε τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες. Στις περιοχές των καταιγίδων δυνατό να πέσει χαλάζι. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως δυτικοί, ισχυροί, 5 µποφόρ και η θάλασσα θα είναι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 20 βαθµούς στο εσωτερικό και στα παράλια και στους 8 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο βράδυ ο καιρός θα εξακολουθήσει να είναι κατά διαστήµατα συννεφιασµένος µε τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως δυτικοί, µέτριοι µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ και η θάλασσα θα είναι ταραγµένη.

Την Τρίτη και αρχικά την Τετάρτη ο καιρός θα είναι κατά διαστήµατα συννεφιασµένος µε τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες, ενώ την Πέµπτη αναµένεται παροδικά µερικώς συννεφιασµένος καιρός. Από την Τετάρτη αναµένεται πτώση στη θερµοκρασία για να κυµανθεί λίγο κάτω από τις µέσες κλιµατολογικές τιµές.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network