MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Κίτρινη προειδοποίηση για βροχές και καταιγίδες – Ποιες οι επικίνδυνες ώρες;

Advertisement

Sponsored by exness

Για έντονα καιρικά φαινόμενα προειδοποιεί η Μετεωρολογική Υπηρεσία Κύπρου.

Advertisement

Η Μετεωρολογική Υπηρεσία εξέδωσε κίτρινη προειδοποίηση από τις 11 το πρωί μέχρι τις 5 το απόγευμα.

Η ανακοίνωση αναφέρει συγκεκριμένα πως η ένταση της βροχόπτωσης είναι δυνατόν να ξεπεράσει τα 35 χιλιοστά την ώρα.

Βροχές, καταιγίδες ακόμα και χαλάζι στο μενού του καιρού

Το απόγευμα, νεφώσεις που θα αναπτύσσονται αναμένεται να δώσουν τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Σε περιοχή καταιγίδας ενδέχεται να πέσει χαλάζι. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και τοπικά στα νότια παράλια μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη.

Απόψε, θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις, οι οποίες πιθανόν να δώσουν μεμονωμένες βροχές ή καταιγίδα, κυρίως στα βόρεια και τα ανατολικά παράλια. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βόρειοι ασθενείς, 3 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 18 βαθμούς στο εσωτερικό, τα δυτικά και βόρεια παράλια, γύρω στους 19 στα νότια και ανατολικά παράλια και στους 11 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο, ο καιρός θα είναι το πρωί κυρίως αίθριος, αλλά νεφώσεις που θα αναπτύσσονται το μεσημέρι και το απόγευμα αναμένεται να δώσουν τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Σε περιοχή καταιγίδας ενδέχεται να πέσει χαλάζι. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί ασθενείς, 3 μποφόρ, για να καταστούν αργότερα κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και τοπικά στα νότια παράλια μέχρι ισχυροί, 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 31 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 29 στα παράλια και στους 21 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Τη Δευτέρα και την Τρίτη, ο καιρός θα είναι το πρωί κυρίως αίθριος, αλλά νεφώσεις που θα αναπτύσσονται το μεσημέρι και το απόγευμα αναμένεται να δώσουν τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, κυρίως στα ορεινά και το εσωτερικό. Σε περιοχή καταιγίδας πιθανό να πέσει χαλάζι.

Την Τετάρτη, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά νεφώσεις που θα αναπτύσσονται το μεσημέρι και το απόγευμα ενδέχεται να δώσουν τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, κυρίως στα ορεινά.

Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

ΚΟΚΟΡΙΝ;

ShootandGoal