MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Κίτρινη προειδοποίηση για βροχές και καταιγίδες

Advertisement

Sponsored by exness

Κίτρινη προειδοποίηση για βροχές και καταιγίδες εξέδωσε η Μετεωρολογική Υπηρεσία Κύπρου – Η πρόγνωση του καιρού από την Μετεωρολογική Υπηρεσία

Η Μετεωρολογική Υπηρεσία Κύπρου εξέδωσε σήμερα το πρωί κίτρινη προειδοποίηση η οποία θα τεθεί σε ισχύ από τις 11 το πρωί μέχρι τις 18.00 το απόγευμα.

Advertisement

Σύμφωνα με την Προειδοποίηση, τοπικές βροχές μεμονωμένες καταιγίδες αναμένεται να επηρεάσουν την περιοχή. Σε καταιγίδα η ένταση βροχής πιθανό να κυμανθεί μεταξύ 35 και 50 χιλιοστών ανά ώρα.

Η πρόγνωση του καιρού από την Μετεωρολογική Υπηρεσία:

Σήμερα, αρχικά, ο καιρός σε αρκετές περιοχές θα είναι κυρίως αίθριος, παρόλο που κυρίως στα δυτικά και βόρεια αυξημένες νεφώσεις αναμένεται να δώσουν τοπικές βροχές ή και καταιγίδα. Σύντομα ο καιρός θα καταστεί μερικώς συννεφιασμένος και παροδικά κυρίως συννεφιασμένος και αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Στα ψηλότερα ορεινά θα πέσει χιόνι ή χιονόνερο. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, αρχικά ασθενείς 3 Μποφόρ, σταδιακά ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 Μποφόρ και τοπικά, στα νότια και δυτικά παράλια το απόγευμα, μέχρι ισχυροί 4 με 5 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη για να καταστεί το απόγευμα μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 17 βαθμούς στο εσωτερικό, στα δυτικά και βόρεια παράλια, γύρω στους 19 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 9 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε, τοπικά αυξημένες νεφώσεις αναμένεται να δώσουν αρχικά τοπικές και αργότερα μεμονωμένες βροχές ή και καταιγίδα, κυρίως στα δυτικά και βόρεια, ενώ στα ψηλότερα ορεινά θα πέσει χιόνι. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί ασθενείς 3 και τοπικά μέχρι μέτριοι 3 με 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 4 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 6 στα ανατολικά και νοτιοανατολικά παράλια, γύρω στους 9 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στούς μείον 1 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά όπου τοπικά θα σχηματιστεί παγετός.

Την Τρίτη αναμένονται μεμονωμένες βροχές κυρίως στα ορεινά και βόρεια. Την Τετάρτη αναμένονται τοπικές βροχές, μεμονωμένες καταιγίδες και χιόνια στα ψηλότερα ορεινά. Την Πέμπτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά μικρή πτώση μέχρι την Τετάρτη, για να κυμανθεί κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές, ενώ την Πέμπτη αναμένεται μικρή άνοδος.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

ΚΟΚΟΡΙΝ;

ShootandGoal