MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Κιπρίς: Οστά 86 προσώπων βρέθηκαν σε ανασκαφές στα κατεχόμενα

Advertisement

Sponsored by exness

Σε εξέλιξη βρίσκονται ανασκαφές της ΔΕΑ σε οκτώ τοποθεσίες σε κατεχόμενα και ελεύθερες περιοχές για τον εντοπισμό αγνοουμένων – Εντοπίστηκαν τα οστά 86 προσώπων – Τι αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας «Κίπρις»

Advertisement

Τα οστά 86 προσώπων βρέθηκαν κατά τις ανασκαφές που πραγματοποιήθηκαν στο μέρος όπου είναι το μνημείο των μαζικών ταφών Τουρκοκυπρίων στα χωριά Μάραθα και Σανταλάρη στα κατεχόμενα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Κίπρις», που επικαλείται πληροφορίες από το γραφείο του Τ/κ μέλους της ΔΕΑ, αυτή την στιγμή οι ομάδες της ΔΕΑ διενεργούν εκσκαφές σε επτά τοποθεσίες στα κατεχόμενα και μία, στην Αθαλάσσα, στις ελεύθερες περιοχές. Στην κατεχόμενη Μια Μηλιά υπάρχουν πληροφορίες για τα οστά ενός Ε/κ και στο Δίκωμο για τα λείψανα τριών Ε/κ.

Στο δρόμο από το Βουνό στο Δίκωμο, αναφέρεται, όπου παλαιότερα είχαν εντοπιστεί τα οστά ενός Ε/κ ανευρέθηκαν και άλλα οστά και οι εργασίες συνεχίζονται.

Στην Αθαλάσσα εκσκαφές γίνονται κατόπιν πληροφοριών που αφορούν τρεις Τ/κ. Η εφημερίδα δημοσιεύει φωτογραφίες από διάφορες εκσκαφές.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network