MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Κινητά δίνουν απαντήσεις και οδηγούν σε άλλους 2. Ξανά στο Δικαστήριο ο Αζέρος για τις σχεδιαζόμενες δολοφονίες

Advertisement

Sponsored by exness

Εν αναμονή σημαντικών εξελίξεων στην υπόθεση με τις σχεδιαζόμενες δολοφονίες που φαίνεται να συνδέονται με τρομοκρατία – Ξανά ενώπιον Δικαστηρίου σήμερα ο Αζέρος – Ψάχνουν δύο ακόμα πρόσωπα οι ανακριτές – Στο μικροσκόπιο όσα εντοπίστηκαν στο κινητό τηλέφωνο και του 27χρονου Πακιστανού

Με τις εξελίξεις γύρω από την υπόθεση να αναμένονται σημαντικές, ίσως και τις επόμενες ώρες, οδηγείται εκ νέου ενώπιον Δικαστηρίου σήμερα ο 38χρονος Αζέρος που τελεί υπό κράτηση ως ύποπτος για σχεδιαζόμενες δολοφονίας, που συνδέονται με τρομοκρατία.

Advertisement

Ο Αζέρος τελεί υπό κράτηση από τα τέλη Σεπτεμβρίου οπότε και φόρεσε χειροπέδες, όταν στην κατοχή του εντοπίστηκε όπλο και σιγαστήρας. Για την ίδια υπόθεση, ως γνωστόν, τελεί υπό κράτηση και 27χρονος από το Πακιστάν που συνελήφθη στην Πάφο όπου ζει και εργάζεται ως διανομέας φαγητού.

Το κινητό τηλέφωνο του 27χρονου φαίνεται πως έδωσε απαντήσεις και συγκεκριμένη κατεύθυνση στους ανακριτές του ΤΑΕ Αρχηγείου που διερευνούν την πολύ σοβαρή υπόθεση και που βρίσκονται στα ίχνη δύο ακόμα προσώπων.

Όπως αναφέρθηκε και σε προηγούμενα δημοσιεύματα της Cyprus Times, αναμένεται ότι ο κύκλος των συλλήψεων θα μεγαλώσει, ενώ τις προηγούμενες μέρες η Αστυνομία έκανε επιχειρήσεις σε Λευκωσία και Λεμεσό. Οι έρευνες συνεχίζουν να επικεντρώνονται στις δύο επαρχίες με την Αστυνομία να ψάχνει έναν άντρα και μία γυναίκα σε σχέση με την υπόθεση.

Στο επίκεντρο των ερευνών βρίσκεται διαμέρισμα στη Λευκωσία, ενώ κάτω από το μικροσκόπιο των ανακριτών βρίσκονται τα όσα έχουν εντοπιστεί στα κινητά τους τηλέφωνα τα οποία αξιολογούνται ως σημαντικά.

Φαίνεται πως οι επόμενες μέρες, αν όχι και ώρες, είναι σημαντικές για την εξέλιξη της υπόθεσης.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network