MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Κινηματογραφική καταδίωξη στη Λεμεσό… Μπήκε στο αντίθετο ρεύμα, χτύπησε περιπολικά και όχημα (pic)

Advertisement

Sponsored by exness

Επεισοδιακή καταδίωξη στη Λεμεσό – Του έκαναν σήμα να σταματήσει αλλά… επιχείρησε να διαφύγει – Μπήκε στο αντίθετο ρεύμα, χτύπησε περιπολικά και όχημα – Στο νοσοκομείο αστυνομικοί, μία οδηγός και επιβαίνοντες του διωκόμενου οχήματος – Αρνήθηκε και να υποβληθεί σε αλκοτέστ και ναρκοτεστ ο οδηγός

Σκηνές «φαρ ουεστ» εκτυλίχθηκαν περίπου δέκα λεπτά πριν από τα μεσάνυκτα της Παρασκευής στους δρόμους της Λεμεσού όταν σε κάποιο σημείο στο χωριό Τραχώνι, περιοχή που εμπίπτει στον έλεγχο των Βρετανικών Βάσεων, η Αστυνομία των ΒΒ έκανε σήμα σε όχημα να σταματήσει. Αντ’ αυτού ο οδηγός του κινήθηκε εναντίον των αστυνομικών και χτύπησε το περιπολικό στο οποίο επέβαιναν δύο αστυνομικοί.

Advertisement

Ο οδηγός του οχήματος συνεχίζει την τρελή του πορεία με το περιπολικό πλέον να τον καταδιώκει ενώ ενημερώνεται και η Αστυνομία της Δημοκρατίας, περιπολικά της οποίας βγαίνουν στον δρόμο για να το ανακόψουν.

Με κατεύθυνση προς τη Λεμεσό και έχοντας μπει στο αντίθετο ρεύμα το διωκόμενο όχημα συνέχισε την επικίνδυνη πορεία του στον κυκλικό κόμβο του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού. Σε κάποιο σημείο και ενώ συνέχισε να κινείται με αντίθετη φορά συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με όχημα που οδηγούσε 22χρονη αλλά και με περιπολικό όχημα της Δημοκρατίας, στο οποίο επέβαιναν δύο αστυνομικοί.

Παρά ταύτα ο οδηγός συνέχισε την τρελή πορεία του συγκρούεται εκ νέου με το περιπολικό των Βρετανικών Βάσεων που τον καταδίωκε και αφού βγήκε σε πεζοδρόμιο, χτύπησε σε δέντρο με αποτέλεσμα να ακινητοποιηθεί το όχημα.

Από την έρευνα που έγινε διαπιστώθηκε ότι πίσω από το τιμόνι βρισκόταν 30χρονος με συνοδηγό 18χρονο και επιβάτη 16χρονο. Ο οδηγός αρνήθηκε να υποβληθεί σε έλεγχο αλκοτέστ και νάρκοτεστ και συλλαμβάνεται γύρω στις 12:30 τα μεσάνυκτα.

Στο μεταξύ, στο νοσοκομείο κατέληξαν οι δύο αστυνομικοί της Κυπριακής Δημοκρατίας, η 22χρονη οδηγός αλλά και οι τρεις επιβαίνοντες στο διωκόμενο όχημα. Όπως διαπιστώθηκε στο νοσοκομείο ο 30χρονος υπέστη κάταγμα δεξιού χεριού, έτυχε πρώτων βοηθειών και ακολούθως πήρε εξιτήριο και τέθηκε υπό κράτηση για σωρεία οδικών παραβάσεων και άλλων αδικημάτων που φαίνεται πως έχει διαπράξει.

Εξιτήριο πήραν και οι υπόλοιποι μετά τη φροντίδα των τραυμάτων καθώς δεν υπήρξε οποιοσδήποτε σοβαρός τραυματισμός.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network