MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Κινέζος Πρέσβης: Το τελικό στάδιο είναι το πιο δύσκολο στις συνομιλίες

Advertisement

Sponsored by exness

Τη σθεναρή στήριξη της Κίνας στις προσπάθειες για εξεύρεση ειρηνικής λύσης στο Κυπριακό, εξέφρασε σε δηλώσεις στου στο ΚΥΠΕ ο Πρέσβης της Κίνας στη Λευκωσία Χουάνγκ Ξινγκουάν, προσθέτοντας ότι οι συνομιλίες βρίσκονται στο τελικό στάδιο, που είναι και το πιο δύσκολο.

Advertisement

Απαντώντας σε ερωτήσεις, ο Πρέσβης εξέφρασε ικανοποίηση για τα αποτελέσματα της συνάντησης των ηγετών των δύο κοινοτήτων της Κύπρου με τον ΓΓ του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη, κυρίως για την ετοιμότητά τους να συναντηθούν στη Γενεύη.

“Η Κυβέρνηση της Κίνας στηρίζει πάντα την Κύπρο, τις προσπάθειες των δύο ηγετών για μια ειρηνική και συνολική λύση στη βάση των ψηφισμάτων του ΟΗΕ” είπε στο ΚΥΠΕ.

Μιλώντας στο ΚΥΠΕ μέσω διερμηνέα, ο Πρέσβης είπε επίσης ότι οι συνομιλίες για το Κυπριακό βρίσκονται στο τελικό τους στάδιο, το οποίο είναι και το πιο δύσκολο και πρόσθεσε ότι αυτό που επιβάλλεται τώρα είναι πολιτική σοφία.

Ανέφερε ακόμη ότι η Κυβέρνηση της Κίνας δεν στηρίζει μόνο τις ειρηνικές προσπάθειες για λύση αλλά θα στηρίξει και εκείνες τις προσπάθειες μετά την λύση, δίδοντας έμφαση στον τομέα της ανοικοδόμησης.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

ΦΑΒΟΡΙ/ΑΕΚ

ShootandGoal