MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Κινδύνεψε το δάσος του Μαχαιρά… Πυρκαγιά στο Φιλάνι έθεσε σε κινητοποίηση ισχυρές δυνάμεις πυρόσβεσης

Advertisement

Sponsored by exness

Μεγάλη και επικίνδυνη πυρκαγιά ξέσπασε στο Φιλάνι – Κινδύνεψε το δάσος του Μαχαιρά – Ισχυρές δυνάμεις για κατάσβεση – Τέθηκε υπό έλεγχο η φωτιά

Πυρκαγιά που ξέσπασε σε πολύ επικίνδυνη περιοχή «απείλησε» το δάσος του Μαχαιρά, με αποτέλεσμα να τεθούν σε κινητοποίηση ισχυρές δυνάμεις πυρόσβεσης.

Advertisement

Σύμφωνα με το Τμήμα Δασών του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος, σήμερα η ώρα 16:50, εκδηλώθηκε πυρκαγιά στα όρια της κοινότητας Πολιτικού στην περιοχή «Δεξαμενούθκια»,(Φιλάνι). Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε πολύ επικίνδυνη περιοχή, στις παρυφές του Εθνικού Δασικού Πάρκου Μαχαιρά.

Ένεκα της μεγάλης κινητοποίησης δασοπυροσβεστικών δυνάμεων και της ταχείας επέμβασης, αποτράπηκε η επέκταση της πυρκαγιάς αφού έκαψε 2 δεκάρια με πεύκα και άλλη δασική βλάστηση.

Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς επιχείρησαν 32 άτομα του Τμήματος Δασών με 8 πυροσβεστικά οχήματα, 10 άτομα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με 3 πυροσβεστικά οχήματα και ένας προωθητής γαιών. Στην κατάσβεση συνέδραμαν επίσης τα δύο μισθωμένα αεροπλάνα του Τμήματος Δασών.

Στην περιοχή παραμένουν δυνάμεις πυρόσβεσης του Τμήματος Δασών για αντιμετώπιση πιθανής αναζωπύρωσης.

Τα αίτια πρόκλησης της πυρκαγιάς διερευνώνται.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network