MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Κινδύνευσαν 6 πρόσωπα ανάμεσά τους και 2 παιδιά σε σκάφος ανοιχτά της Λάρνακας

Advertisement

Sponsored by exness

Οι διασωθέντες μεταφέρθηκαν με ασφάλεια στο Λιμάνι Λάρνακας – Επέβαιναν σε μικρό σκάφος – Τέθηκε σε εφαρμογή άμεσα το Εθνικό Ειδικό Σχέδιο Έρευνας και Διάσωσης «ΝΕΑΡΧΟΣ».

Advertisement

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Κέντρου Συντονισμού ‘Ερευνας και Διάσωσης, έξι μετανάστες, τέσσερις ενήλικες και δύο παιδιά, εντοπίστηκαν νωρίς το πρωί στη θαλάσσια περιοχή νοτιοανατολικά της Λάρνακας.

Αυτούσια η ανακοίνωση

Στις 12 Σεπτεμβρίου και ώρα 09:15 πμ, το ΚΣΕΔ Λάρνακας έλαβε πληροφορία, η οποία αφορούσε άτομα σε κίνδυνο που επέβαιναν σε μικρό σκάφος, το οποίο έπλεε στη θαλάσσια περιοχή νοτιοανατολικά της Λάρνακας.

Ως εκ τούτου, το ΚΣΕΔ ενεργοποίησε άμεσα το Εθνικό Ειδικό Σχέδιο Έρευνας και Διάσωσης «ΝΕΑΡΧΟΣ», αποστέλλοντας στην περιοχή σκάφος της Λιμενικής και Ναυτικής Αστυνομίας, σκάφος των Ναυαγωσωστών του Αεροδρομίου Λάρνακας και ελικόπτερο της Μονάδας Αεροπορικών Επιχειρήσεων της Αστυνομίας. Μετά από  έρευνα  το σκάφος  εντοπίστηκε σε περιοχή ανατολικά της Λάρνακας και σε αυτό επέβαιναν 6 συνολικά  άτομα, εκ των οποίων 4 ενήλικες και 2 παιδιά. Οι διασωθέντες  μεταφέρθηκαν με ασφάλεια στο Λιμάνι Λάρνακας.

Στη συνέχεια ενημερώθηκαν όλες οι εμπλεκόμενες υπηρεσίες της Δημοκρατίας για την περαιτερω διαχείριση των διασωθέντων και τις ενέργειες αρμοδιότητας τους, όπως προβλέπεται από το Εθνικό Ειδικό Σχέδιο «ΝΑΥΚΡΑΤΗΣ» του Υπουργείου Εσωτερικών.

 

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network