MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Κι αν πρέπει… ας πέσουν κεφάλια!

Advertisement

Sponsored by exness

Κύριοι είστε στο… +1

Περιθώρια, πισωγυρίσματα και χρονοτριβές στο σημείο που βρισκόμαστε δεν πρόκειται να γίνουν ανεκτά από κανέναν και καλό είναι να το γνωρίζετε όλοι!

Advertisement

Η… «χάρη» του κυπριακού ποδοσφαίρου έφτασε πλέον μέχρι την Ισπανία και αν δεν γίνει κάτι άμεσα θα μπορούμε δικαιολογημένα να λέμε ότι έχουμε γίνει διεθνώς ρεζίλι.

Το γεγονός ότι για πρώτη φορά έγιναν συλλήψεις και προχωρά σε βάθος διερεύνηση για υπόθεση χειραγώγησης ποδοσφαιρικού αγώνα, πιστώνεται στα θετικά. Όμως είναι τώρα στο χέρι όλων σας, η υπόθεση να μην μείνει εδώ.  Να προχωρήσει σε εκδίκαση. Κι αν αυτό πρέπει να γίνει… ας «πέσουν κεφάλια»!

Κύριοι,

Πρόεδρε της Δημοκρατίας

Υπουργέ της Δικαιοσύνης

Αρχηγέ της Αστυνομίας

Είναι η ώρα όλοι να επιδείξετε την αποφασιστικότητα σας ώστε να ξεκινήσει η διαδικασία κάθαρσης του κυπριακού ποδοσφαίρου. Για να μην γυρίσουν την πλάτη στο ποδόσφαιρο και αυτοί που έμειναν «καθαροί» και πιστοί να το υπηρετούν όπως πρέπει.

Αύριο Μασιάς και Κωνσταντίνου παρουσιάζονται εκ νέου ενώπιον του Δικαστηρίου με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι οι ανακριτές έχουν τα στοιχεία που απαιτούνται για να προχωρήσουν με την καταχώρηση της υπόθεσης. Αυτό σίγουρα αποτελεί ένα πρώτο, σωστό βήμα.

Κύριοι, η δουλειά όμως δεν τελειώνει εδώ…

Ήδη οι πληροφορίες κάνουν λόγο για άλλα 3 με 4 ύποπτα παιχνίδια. Τα ψέματα τελείωσαν. Η κοινωνία απαιτεί σε βάθος έρευνα, ώστε οι υπεύθυνοι να κάτσουν στο σκαμνί. Να τιμωρηθούν εκείνοι που πρέπει και να παραδειγματιστούν οι υπόλοιποι…

Τώρα είναι η ώρα να επιδείξετε την αποφασιστικότητα στην οποία αναφέρεστε το τελευταίο διάστημα.

Μόνο έτσι θα καθαρίσει ο στάβλος του Αυγεία Πρόεδρε!

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network