MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Κι άλλο σκάνδαλο στην Πάφο! Φαγοπότι για πινακίδες «φάντασμα»

Advertisement

Sponsored by exness

Νέο σκάνδαλο στην Πάφο διερευνούν οι διωκτικές αρχές – Καταγγελία για φαγοπότι πίσω από την αγορά πινακίδων  – Ο Δήμος πλήρωνε αλλά οι ταμπέλες δεν υπάρχουν πουθενά – «Χάθηκαν» εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ – Επίκεινται συλλήψεις – Στην Νομική Υπηρεσία ο φάκελος της υπόθεσης

Advertisement

Δεν έχουν τελειωμό τα σκάνδαλα στην Πάφο αφού το ένα διαδέχεται το άλλο με τους πολίτες να διερωτώνται ποιοι τελικά δεν «έφαγαν» σε βάρος τους.

Στο στόχαστρο αυτή την φορά οι πινακίδες μέσω των οποίων φαίνεται να έχουν χαθεί εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ σε υπόγειες διαδρομές χρημάτων.

Σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε το ΣΙΓΜΑ υλικά οδοσήμανσης που δεν χρησιμοποιήθηκαν ποτέ, βρέθηκαν σε τιμολόγια ενώ ταμπέλλες σε στάσεις λεωφορείων που έγιναν από το τμήμα Δημοσίων Έργων πληρώθηκαν τελικά από τον Δήμο Πάφου.

Ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Πάφου σε δηλώσεις του ανέφερε ότι «βρέθηκαν τιμολογημένες πινακίδες αρίθμησης οικιών που δεν χρησιμοποιήθηκαν ποτέ , ούτε και ήταν υποχρέωση του Δήμου Πάφου, προσθέτοντας πως «ταμπέλλες τεραστίων διαστάσεων που υποτίθεται τοποθετήθηκαν και πληρώθηκαν από τα ταμεία του Δήμου , δεν βρέθηκαν πουθενά».

Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ αρκετά τιμολόγια εντοπίστηκαν πλαστογραφημένα ενώ οι ανακριτές φαίνεται να βρίσκονται κοντά σε συλλήψεις υπόπτων τόσο υπηρεσιακών του Δήμου Πάφου όσο και ιδιωτών επαγγελματιών.

Ο φάκελος της υπόθεσης βρίσκεται ήδη στα χέρια της Νομικής Υπηρεσίας ενώ η αστυνομία διερευνά αδικήματα που αφορούν μεταξύ άλλων συνομωσία προς διάπραξη κακουργήματος, πλαστογραφία, απόσπασης χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις και κατάχρηση εξουσίας.

Αξίζει να αναφερθεί ότι η καταγγελία έγινε από δημόσιο λειτουργό.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network