MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Κέρδισε τη «μάχη» ο Αβέρωφ… Κράτησε τον ΔΗΣΥ ενωμένο

Advertisement

Sponsored by exness

Αλλαγή κλίματος στον ΔΗΣΥ – Γλίτωσαν ενδεχόμενη διάσπαση λόγω… διαλόγου – Έτοιμος να ακούσει και να αξιοποιήσει τις θέσεις της βάσης ο Αβέρωφ Νεοφύτου

Advertisement

Mini κρίση ήταν και πάει στον ΔΗΣΥ, με το κόμμα να βγαίνει σχετικά… αλώβητο από τις τελευταίες περιπέτειες. Μετά τη συζήτηση στο διευρυμένο Πολιτικό Γραφείο και το ενωτικό κλίμα που προώθησε η ηγεσία του κόμματος, φαίνεται ότι σχεδόν όλοι έχουν διάθεση να κοιτάξουν μπροστά, διορθώνοντας τις στρεβλώσεις και τα κακώς κείμενα.

Η επόμενη μέρα βρίσκει το κόμμα της Πινδάρου πιο ενωμένο, κάτι που αποτυπώθηκε και στις παρεμβάσεις που έγιναν σε επίπεδο Εκτελεστικού Γραφείου. Κι αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στη στάση του Αβέρωφ Νεοφύτου, ο οποίος έπεισε τα συλλογικά όργανα του κόμματος ότι πράγματι θέλει να ακούσει και να λάβει πολύ σοβαρά υπόψιν του τις θέσεις της βάσης.

Εν πρώτοις οι διαφωνούντες φέρονται να πείστηκαν. Τα πάντα θα κριθούν εκ του αποτελέσματος.

«Είμαστε μια δημοκρατική παράταξη και είναι ευπρόσδεκτες οι διαφωνίες και προτάσεις» δηλώνουν πηγές προσκείμενες στην ηγεσία του ΔΗΣΥ, προσθέτοντας ότι οι προτάσεις που κατατέθηκαν θα αξιολογηθούν και αξιοποιηθούν κατάλληλα. Πρόκειται για προτάσεις που έχουν να κάνουν με την παραγωγή πολιτικής σε ζητήματα εθνικά, οικονομίας και εσωτερικής διακυβέρνησης.

Διαδικαστικά, αφού ολοκληρωθεί η κατάθεση των προτάσεων και θέσεων στο πλαίσιο των επαρχιακών συγκεντρώσεων, θα γίνει κωδικοποίηση και οι θέσεις θα τεθούν προς αναλυτική συζήτηση στα συλλογικά όργανα.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network