MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Κεραυνός άφησε χωρίς ρεύμα 12 περιοχές της Λεμεσού. Τι λέει η εκπρόσωπος της ΑΗΚ στη Cyprus Times

Advertisement

Sponsored by exness

Τρέχει να προλάβει σοβαρή βλάβη σε κεντρικό δίκτυο της η ΑΗΚ – Κεραυνός προκάλεσε πρόβλημα με την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος σε 12 περιοχές της Λεμεσού – Όσα ανέφερε η εκπρόσωπος τύπου της ΑΗΚ στη Cyprus Times 

Επί ποδός βρίσκονται από νωρίς το πρωί σήμερα συνεργεία της ΑΗΚ μετά από σοβαρή βλάβη που σημειώθηκε τα ξημερώματα σε εναέριο δίκτυο της Αρχής Ηλεκτρισμού Κύπρου.

Advertisement

Όπως ανέφερε η εκπρόσωπος τύπου της ΑΗΚ, Χριστίνα Παπαδοπούλου, μιλώντας στη Cyprus Times, κεραυνός που σημειώθηκε κατά τις πρωινές ώρες σήμερα στη Λεμεσό, είχε ως αποτέλεσμα την πρόκληση σοβαρής βλάβης σε ένα από τα κεντρικά δίκτυα παροχής ρεύματος αρκετών περιοχών της πόλης.

Συγκεκριμένα πρόκειται για εναέριο δίκτυο μέσης τάσης 11 χιλιάδων βόλτ, το οποίο υπέστη βλάβη από τον κεραυνό με αποτέλεσμα 12 συνολικά περιοχές που τροφοδοτούνται από αυτό να μείνουν χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα.

Δείτε τις περιοχές που υπέστησαν διακοπή ρεύματος:

«Τα συνεργεία της Αρχής Ηλεκτρισμού Κύπρου, βρίσκονται στο σημείο και καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια ούτως ώστε η βλάβη να επιδιορθωθεί και το ηλεκτρικό ρεύμα στις πιο πάνω περιοχές να επανέλθει όσο το δυνατόν πιο σύντομα», ανέφερε στη Cyprus Times η εκπρόσωπος τύπου της ΑΗΚ.

Να πούμε τέλος ότι από νωρίς το πρωί σήμερα επικρατούν σε αρκετές περιοχές της Κύπρου, έντονα καιρικά φαινόμενα.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network