MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

ΚΕ: Στόχος η άμεση και σωστή ενημέρωση

Advertisement

Sponsored by exness

Δεξίωση στο Προεδρικό για τους δημοσιογράφους

Έχουμε κοινό στόχο την άμεση, έγκαιρη και σωστή ενημέρωση των συμπολιτών μας, ανέφερε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κυριάκος Κούσιος προς τους δημοσιογράφους, στην δεξίωση που παρέθεσε σήμερα σε λειτουργούς των ΜΜΕ στο Προεδρικό Μέγαρο, στην παρουσία και του Αναπληρωτή Κυβερνητικού Εκπροσώπου, Παναγιώτη Σεντώνα, ο οποίος εξέφρασε την επιθυμία για μια ειλικρινή και καλή σχέση με τους εκπροσώπους του Τύπου.

Advertisement

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, καλωσορίζοντας τους λειτουργούς των ΜΜΕ, ο κ. Κούσιος αναφέρθηκε στη στενή επικοινωνία που θα πρέπει να υπάρχει ανάμεσα στον ίδιο και τον Αναπληρωτή του με τα ΜΜΕ, προσθέτοντας ότι «έχουμε κοινό στόχο την άμεση, έγκαιρη και σωστή ενημέρωση των συμπολιτών μας. Σας διαβεβαιώνουμε ότι από την πλευρά μας θα έχετε κάθε δυνατή συνεργασία και θα είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε οποτεδήποτε χρειαστεί.

Ο σεβασμός και η εκτίμηση μας στους λειτουργούς των ΜΜΕ είναι δεδομένη. Χωρίς εσάς δεν μπορούμε να εκπληρώσουμε το καθήκον μας, χωρίς εσάς δεν θα είναι δυνατόν να μεταφέρουμε την πληροφόρηση που θα θέλαμε στους συμπολίτες μας».

Από την πλευρά του ο κ. Σεντώνας είπε, μεταξύ άλλων, ότι «θέλουμε να δομηθεί μια καλή και ειλικρινή σχέση συνεργασίας μεταξύ μας», διαβεβαιώνοντας τους λειτουργούς των ΜΜΕ ότι τόσο ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος όσο και ο ίδιος θα είναι στη διάθεση τους.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

ΜΕΤΑ Ο ΚΒΙΛΙ

ShootandGoal