MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Καζάνι που βράζει η βιομηχανία κέντρων αναψυχής… «Γονάτισαν» επιχειρήσεις οι λογαριασμοί ρεύματος

Advertisement

Sponsored by exness

Οικονομική στήριξη από την κυβέρνηση αξιώνουν ιδιοκτήτες κέντρων αναψυχής λόγω της ακρίβειας – Εστιάτορες και μέλη του ΠΑΣΙΚΑ τα «είπαν» στην Λεμεσό και δεν απέκλεισαν μέτρα αντίδρασης – «Η απότομη αύξηση του ηλεκτρισμού δεν μας αφήνει άλλο περιθώριο»  φωνάζουν οι ιδιοκτήτες κέντρων αναψυχής

Την ανταπόκριση του Υπουργείου Οικονομικών για οικονομική στήριξη των κέντρων αναψυχής αναμένουν οι επιχειρηματίες, ώστε να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν στην ακρίβεια που τους έχει «γονατίσει».

Advertisement

Μιλώντας στα Μέσα Ενημέρωσης από τη Λεμεσό όπου πραγματοποιήθηκε συνάντηση ιδιοκτητών κέντρων αναψυχής στην παρουσία και μελών του ΠΑΣΙΚΑ ο κύριος Δημήτρης Τσαγγαράς, ιδιοκτήτης εστιατορίου, απεύθυνε έκκληση προς την κυβέρνηση να βοηθήσει οικονομικά τον κλάδο που δεινοπαθεί.

«Διάφορα θέματα πλήττουν την βιομηχανία, δυστυχώς η απότομη αύξηση του ηλεκτρισμού δεν μας αφήνει άλλο περιθώριο, πρέπει κάτι να γίνει, δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση. Ούτε τους κλιματισμούς, ούτε τα ψυγεία μπορούμε να κλείσουμε γιατί δεν θα έχουμε πελάτες» είπε.

Πρόσθεσε ταυτόχρονα ότι «από πλευράς κυβέρνησης είναι εντελώς απόν» και διαμήνυσε ότι μελετούν σοβαρά μέτρα αντίδρασης.

«Υπάρχει σοβαρό πρόβλημα με το προσωπικό δεν έχουμε προσωπικό. Προτιμούν να κάθονται και να παίρνουν ανεργιακά. Επίσης, αυξήσεις στα υλικά, δεν ξέρουμε πως μπορούμε να ανταπεξέλθουμε στην δημιουργία του μενού. Κάθε βδομάδα αλλάζουν οι τιμές προς τα πάνω. Τα κόστη είναι πολύ ψηλά. Τα εστιατόρια κατά την διάρκεια του κορωνοϊού ήταν ο μόνος κλάδος που κουβάλησε όλο το βάρος. Μας μείωσαν τους πελάτες μας έκλεισαν μας έχουν χρησιμοποιήσει για να βάλουν τα εμβόλια. Καμία βοήθεια στα περισσότερα εστιατόρια παρόλες τις εξαγγελίες» είπε.

Από πλευράς ΠΑΣΙΚΑ ο Γενικός Γραμματέας Φάνος Λεβέντης που ήταν παρόν στην συνάντηση μιλώντας στη Cyprus Times εξήγησε ότι εξέτασαν ξανά για πολλοστή φορά το θέμα των αυξήσεων και δεν αποκλείεται να λάβουν μέτρα.

«Ολόκληρη η βιομηχανία είναι καζάνι που βράζει και δεν αντέχεται πλέον άλλο η κατάσταση αυτή» ανέφερε.

Εικόνες από την συνάντηση στη Λεμεσό: 

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network