MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Κάτω από το μηδέν απόψε η θερμοκρασία. Έρχονται καταιγίδες και χιόνια

Advertisement

Sponsored by exness

Κάτω από το μηδέν απόψε η θερμοκρασία στα ορεινά ενώ πολύ χαμηλές θα είναι οι θερμοκρασίες και στις υπόλοιπες περιοχές της Κύπρου – Οι προβλέψεις της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας για τις επόμενες ημέρες

Advertisement

Βαρομετρικό χαμηλό που δημιουργείται μεταξύ Κύπρου και Ρόδου κινείται ανατολικά και επηρεάζει την περιοχή.

Απόψε ο καιρός θα είναι παροδικά συννεφιασμένος με τοπικές βροχές και πιθανότητα μεμονωμένης καταιγίδας. Στα ορεινά αναμένεται να χιονίσει. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, αλλά στα προσήνεμα παράλια ισχυροί μέχρι πολύ ισχυροί, 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 5 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 7 στα νότια και τα ανατολικά παράλια, στους 11 στα δυτικά και βόρεια παράλια και στους μείον 3 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά. Στα ορεινά και τοπικά στα ημιορεινά θα σχηματιστεί παγετός.

Αύριο ο καιρός θα είναι γενικά συννεφιασμένος με βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Στα ορεινά και ορισμένες ημιορεινές περιοχές αναμένεται να χιονίσει ενώ σε χαμηλότερα υψόμετρα τοπικά ενδέχεται να πέσει χιονόνερο. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί ως βορειοδυτικοί και αργότερα ως βόρειοι, μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ αλλά στα προσήνεμα ισχυροί μέχρι πολύ ισχυροί, 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 10 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 12 στα νότια, βόρεια και ανατολικά παράλια, στους 13 στα δυτικά παράλια και στον μείον ένα στα ψηλότερα ορεινά όπου και θα επικρατεί παγετός.

Αύριο το βράδυ ο καιρός θα είναι τοπικά παροδικά συννεφιασμένος ενώ ενδέχεται να σημειωθούν μεμονωμένες βροχές και ελαφρά χιονόπτωση στα ορεινά και ημιορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βόρειοι, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και αργότερα τοπικά μέχρι ισχυροί 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη και στα προσήνεμα ταραγμένη.

Το Σάββατο, την Κυριακή και τη Δευτέρα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος με τη θερμοκρασία να σημειώνει σταδιακά μικρή άνοδο.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network