MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Κατηγορήθηκε γραπτώς 30χρονος για υπόθεση ναρκωτικών στην Πάφο 

Advertisement

Sponsored by exness

Κατηγορήθηκε γραπτώς 30χρονος για υπόθεση ναρκωτικών στην Πάφο – Εντοπίστηκαν στην κατοχή του αφορολόγητα τσιγάρα και ποσότητα κάνναβης

Advertisement

Κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερος για παράνομη κατοχή ναρκωτικών ο 30χρονος που συνελήφθη χτες όταν μέλη της ΥΚΑΝ( Κλιμάκιο Πάφου) ανέκοψαν το όχημα στο οποίο επέβαινε και στο οποίο είχε αδασμολόγητα τσιγάρα και καπνικά προϊόντα, ανάμεσα στα οποία 196 κούτες τσιγάρων, 80 πακέτα τσιγάρων καθώς και 12 κιλά και 250 γραμμάρια καπνού.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, μέλη της ΥΚΑΝ ανέκοψαν γύρω στις 6.20 χθες το απόγευμα σε δρόμο στη Μεσόγη στην Πάφο, αυτοκίνητο που οδηγείτο από 30χρονο κάτοικο της επαρχίας Πάφου, εναντίον του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα έρευνας της οικίας του.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου που διενεργήθηκε στο αυτοκίνητό του, εντοπίστηκαν 82 κούτες των 200 τσιγάρων από διάφορες μάρκες, 80 πακέτα τσιγάρων και 12 κιλά και 250 γραμμάρια καπνού, καθώς και το χρηματικό ποσό των €460.

Ακολούθησε έρευνα στην οικία του όπου εντοπίστηκαν 114 κούτες των 200 τσιγάρων καθώς και το χρηματικό ποσό των €2,180. Εντός της οικίας, εντοπίστηκε επίσης μικρή ποσότητα κάνναβης.

Για την υπόθεση ενημερώθηκε το Τμήμα Τελωνείων το οποίο επέβαλε στον 30χρονο χρηματικό πρόστιμο ύψους €25,000 για κατοχή αδασμολόγητων τσιγάρων.

Η  ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Πάφου) συνεχίζει τις εξετάσεις.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network