MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Κατηγορείται ότι έδινε πληροφορίες για επιχειρήσεις της ΥΚΑΝ με αντάλλαγμα 25.000. Απάντησε μη παραδοχή

Advertisement

Sponsored by exness

Μη παραδοχή απάντησε στις κατηγορίες που αντιμετωπίζει για χρηματισμό ο 42χρονος ειδικός αστυνομικός στην Πάφο – Κατηγορείται ότι παρείχε πληροφορίες για αστυνομικές επιχειρήσεις με αντάλλαγμα περιοδική χρηματική αμοιβή που ανήλθε σε 25 χιλιάδες ευρώ

Ενώπιον του Δικαστηρίου Πάφου εκδικάζεται πολύ σοβαρή υπόθεση διαφθοράς ειδικού αστυνομικού.

Advertisement

Η Κατηγορούσα Αρχή και η Αστυνομία υποστηρίζουν ότι κατέχουν στοιχεία που αποδεικνύουν την ενοχή του 42χρονου ειδικού αστυνομικού. Υποστηρίζουν συγκεκριμένα,  ότι συνομήλικος του τον χρημάτισε με το ποσό των 25 χιλιάδων ευρώ προκειμένου να τον ενημερώνει για επιχειρήσεις της ΥΚΑΝ.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο ο ειδικός αστυνομικός μεταξύ του έτους 2014 και Οκτωβρίου του 2019 στη Πάφο ενώ ήταν πρόσωπο που υπηρετεί στη Δημοκρατία, δηλαδή Ειδικός Αστυνομικός, άμεσα ή έμμεσα έλαβε ή συμφώνησε να δεχτεί ή ζήτησε να λάβει κατά τρόπο που υποδήλωνε διαφθορά, για τον εαυτό του οποιοδήποτε δώρο, η αντιπαροχή ως κίνητρο ή αμοιβή για την τέλεση ή αποχή από τέλεση οποιασδήποτε πράξης η οποία αφορά υποθέσεις ή εργασίες της Αστυνομίας. Δηλαδή, όπως αναφέρθηκε «συμφώνησε με τον συνομήλικο του και συγκατηγορούμενο του, όπως του παρέχει πληροφορίες και παρείχε σχετικά με ενδεχόμενες αστυνομικές επιχειρήσεις με αντάλλαγμα περιοδική χρηματική αμοιβή που ανήλθε στο ποσό των 25.000 ευρώ».

Και οι δυο απάντησαν μη παραδοχή στις κατηγορίες που αντιμετωπίζουν.

Οι κατηγορίες αφορούν τα αδικήματα του δεκασμού δημόσιου λειτουργού, της κατάχρησης εξουσίας, της συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, και τις συναλλαγές που υποδηλώνουν διαφθορά.

Το Δικαστήριο όρισε την υπόθεση για τις 14 Δεκεμβρίου 2020 στις 9:00 το πρωί και διέταξε όπως οι κατηγορούμενοι παραμείνουν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network