MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Καθοριστική μέρα… Ένα βήμα πιο κοντά στη χρυσή τομή;

Advertisement

Sponsored by exness

Αναμένοντας τα σπουδαία για την έξοδο από την κρίση στην εκπαίδευση – Πληροφορίες για καθοριστικές συναντήσεις και αμοιβαίες υποχωρήσεις προς εκτόνωση της κρίσης που… δείχνουν φως στην άκρη του τούνελ – Ανανέωσαν ραντεβού για αύριο οι εκπαιδευτικές οργανώσεις

Advertisement

Εντείνονται τις τελευταίες ώρες οι διαβουλεύσεις τόσο στο κυβερνητικό μέτωπο όσο και στις εκπαιδευτικές οργανώσεις για να άρθει, μετά από σχεδόν δύο μήνες, το αδιέξοδο στην εκπαίδευση.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η χθεσινοβραδινή συνάντηση με κυβερνητικούς αξιωματούχους που είχαν οι εκπαιδευτικές οργανώσεις και επιχειρήθηκε να κρατηθεί μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας ήταν καθοριστική. Όπως πληροφορούμαστε υπήρξε μία κοινή συνισταμένη, ενώ έγιναν και αμοιβαίες υποχωρήσεις. Δεδομένων αυτών, ενδεχομένως να βρισκόμαστε ένα βήμα πιο κοντά στη χρυσή τομή.

Πάντως με ανάρτηση του στο Facebook ο Αντιπρόεδρος της ΟΕΛΜΕΚ δημοσίευσε σειρά προτάσεων, αναφέροντας ότι πρόκειται για τις νέες προτάσεις της Κυβέρνησης. Και αναφέρει ότι απορρίπτονται όλες.

Αναμένονται τα… σπουδαία

Καθοριστικές χαρακτηρίζονται και οι επόμενες ώρες με τις εκπαιδευτικές οργανώσεις να αναμένουν νέα κυβερνητική πρόταση έπειτα και από τη σύσκεψη των τριών Υπουργών Παιδείας, Εργασίας και Γεωργίας, ο οποίος διετέλεσε την προηγούμενη πενταετία Υπουργός Παιδείας.

Από την κοινή συνεδρία των ΠΟΕΔ, ΟΕΛΜΕΚ και ΟΛΤΕΚ, η οποία ξεκίνησε με δυόμιση ώρες καθυστέρηση, δε βγήκε άσπρος καπνός καθώς έγινε μόνο ενημέρωση για τις τελευταίες εξελίξεις μετά και τη συνάντηση που είχαν το βράδυ της Τετάρτης οι τρεις προαναφερόμενοι Υπουργοί με τους ηγέτες των εκπαιδευτικών οργανώσεων. Από τη συνεδρία απουσίαζαν ο Πρόεδρος της ΟΛΤΕΚ Παναγιώτης Λυσάνδρου και ο Πρόεδρος της ΠΟΕΔ Φίλιος Φυλακτού, ο οποίος αποχώρησε για να μεταβεί εσπευσμένα στο Προεδρικό.

Ουσιαστικές αποφάσεις αναμένεται να παρθούν κατά την αυριανή μέρα. Αποφασίστηκε όπως στις 10 το πρωί αύριο συνέλθουν ξεχωριστά τα Διοικητικά Συμβούλια των οργανώσεων και δυόμιση ώρες μετά παρακαθήσουν εκ νέου σε κοινή συνεδρία.

Την ίδια ώρα σε άκρα μυστικότητα πραγματοποιήθηκε και η σύσκεψη των τριών Υπουργών κατά την οποία αναμένεται να βγει νέα τροποποιημένη πρόταση που θα δοθεί για μελέτη στις εκπαιδευτικές οργανώσεις.

Βίντεο με δηλώσεις μετά την κοινή συνεδρία… Εναλλακτικά δείτε το εδώ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

ΠΙΕΣΗ/ΑΠΟΕΛ

ShootandGoal