MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Καθολική αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης μετά το φωτιά σε υποσταθμό της ΑΗΚ

Advertisement

Sponsored by exness

Μέσω εναλλακτικής τροφοδοσίας επανήλθε η ηλεκτροδότηση σε κάποια από τα χωριά τα οποία έμειναν στο «σκοτάδι» λόγω φωτιάς που παρατηρήθηκε σε υποσταθμό της ΑΗΚ στο Βασιλικό – Μέχρι τις 3 το απόγευμα το αργότερο καθολική αποκατάσταση

Advertisement

Η φωτιά που ξέσπασε σε υποσταθμό της ΑΗΚ στο Βασιλικό το πρωί και έθεσε σε κινητοποίηση Πυροσβεστική Υπηρεσία, ΕΜΑΚ και ΑΗΚ, προκλήθηκε στο σύστημα τροφοδοσίας μπαταριών. Λόγω της φωτιάς η συγκεκριμένη μονάδα τέθηκε άμεσα εκτός λειτουργίας ώστε να μπορέσουν τα μέλη της δύναμης να επιχειρήσουν για κατάσβεση της φωτιάς, κάτι που έγινε σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε στη Cyprus Times η Εκπρόσωπος Τύπου της ΑΗΚ Χριστίνα Παπαδοπούλου, γύρω στις 8 το πρωί μηχανικός του σταθμού αντιλήφθηκε την ύπαρξη καπνού στον υποσταθμό μεταφοράς και αμέσως ειδοποίησε το κέντρο ελέγχου ώστε να διακοπεί η λειτουργία του. Όπως και έγινε.

Τα χωριά που έμειναν χωρίς ρεύμα, δηλαδή το Μαρί, Ζύγι, Ψεματισμένος, Μαρώνι, Άγιος Θεόδωρος, Καλαβασός, Τώχνη και περιοχή του Governor’s Beach, τροφοδοτήθηκαν με εναλλακτικό τρόπο και από τις 10 και 30 το πρωί έχουν ρεύμα κανονικά. Εξαίρεση αποτελεί η περιοχή του Governor’s Beach όπου η αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης δεν έχει ακόμα επιτευχθεί.

Σύμφωνα με την κυρία Παπαδοπούλου, μέχρι τις 3 το απόγευμα το αργότερο, θα επανέλθει παντού η ομαλότητα.

Όσον αφορά τα υπόλοιπα χωριά που είχαν μείνει χωρίς ρεύμα, επρόκειτο για προγραμματισμένη διακοπή για αναβάθμιση του συστήματος.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

ΥΠΕΡΘΕΑΜΑ…

ShootandGoal