MC MEDIA NETWORK

May 19, 2022 Thursday 18:58:45

Εγγραφή στο
Newsletter


Καθημερινές τραπεζικές συναλλαγές χωρίς χρεώσεις και πιο εύκολες από ποτέ. Όλες οι πληροφορίες


Yπηρεσίες και προϊόντα που έχουν ως στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση και ευκολία των πελατών – Η Ελληνική Τράπεζα πρωτοπορεί – Εφαρμογές και ηλεκτρονικές τακτοποιήσεις χωρίς επαφές, μετακινήσεις, αναμονές και ταλαιπωρία – Μάθε περισσότερα

Κατέβασε το APP της CYPRUS TIMES! ΕΔΩ για Android και ΕΔΩ για iOS

Είναι γεγονός ότι, εδώ και περίπου δύο χρόνια, από την εμφάνιση της πανδημίας του κορωνοϊού, όλοι μας, μάθαμε να αναζητάμε όλο και λιγότερες μετακινήσεις, επαφές και επισκέψεις σε χώρους με αυξημένο αριθμό ατόμων.

Από την άλλη, θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι σε κανένα ποτέ δεν άρεσε η σειρά αναμονής για εξυπηρέτηση, όπως είναι για παράδειγμα η επίσκεψή μας σε ένα τραπεζικό ίδρυμα.

Πλέον, με την εξέλιξη της τεχνολογίας και την εφεύρεση μεθόδων οι οποίοι θα προσφέρουν την ευκολία στον κάθε τους πελάτη, η Ελληνική Τράπεζα κάνει τις καθημερινές τραπεζικές συναλλαγές πιο εύκολες από ποτέ και χωρίς… χρεώσεις!

Στόχος της Ελληνικής Τράπεζας είναι η καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της έχοντας υπόψιν πάντα τις ανάγκες και τις προτιμήσεις τους, όπου μέσα από εντατικές προσπάθειες και έξυπνες λύσεις να καταφέρει να περιορίσει τη γραφειοκρατία, να απλοποιήσει και να αναβαθμίσει τις υπηρεσίες και τα προϊόντα της, πάντα με γνώμονα το συμφέρον των πελατών της.

Καθημερινές συναλλαγές, χωρίς επίσκεψη, εύκολα και γρήγορα

Με βάση, λοιπόν, όλα τα πιο πάνω, η Ελληνική Τράπεζα παρέχει σήμερα μία ποικιλία από επιλογές προς τους υφιστάμενους αλλά και νέους πελάτες της, οι οποίοι μπορούν να επωφεληθούν γρήγορες και δωρεάν υπηρεσίες χωρίς την παρουσία τους σε κάποιο κατάστημα.

Παράδειγμα των πιο πάνω, αποτελούν τα εναλλακτικά κανάλια εξυπηρέτησης της Ελληνικής Τράπεζας, με τα οποία οι πελάτες της μπορούν να πραγματοποιήσουν τις τραπεζικές τους συναλλαγές πιο γρήγορα και απλά, χωρίς χρεώσεις, κάνοντας την καθημερινότητά τους ακόμη πιο εύκολη.

Οι συναλλαγές αυτές μπορούν να πραγματοποιηθούν από όπου και αν βρίσκεται ο πελάτης, μέσω του κινητού του τηλεφώνου και του Hellenic Bank Web Banking και Mobile App, από ATM σε διάφορα και αρκετά σημεία ανά επαρχία καθώς επίσης και μέσω των καρτών ανέπαφων συναλλαγών.

Ασφαλής και γρήγορη εξυπηρέτηση

Οι καθημερινές ανάγκες του καθενός είναι αρκετές. Κάποιες φορές μάλιστα μπορούν να χρήζουν και άμεσης ανάγκης για τη διεκπεραίωση βασικών ζητημάτων χωρίς να υπάρχει χρόνος αναμονής και μετακίνησης.

Γι’ αυτόν τον λόγο, η Ελληνική Τράπεζα, φρόντισε να προσφέρει την επιλογή στους πελάτες της για τον Λογαριασμό Basic, όπου υπάρχει η δυνατότητα να διατήρησης λογαριασμού και χρεωστικής κάρτας με μόνο €1,50 τον μήνα.

Έτσι, οι κάτοχοι Basic, μπορούν με την χρεωστική τους κάρτα να εξυπηρετηθούν εύκολα και γρήγορα από τα εναλλακτικά κανάλια της τράπεζας, να πραγματοποιήσουν δωρεάν αναλήψεις και καταθέσεις, μεταφορές, πάγιες εντολές και εκτέλεση εξερχόμενων εμβασμάτων SEPΑ (εντός χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης), μέχρι €1.000, μέσω του Hellenic Bank Web Banking και του Mobile App, χωρίς κανένα όριο στον αριθμό συναλλαγών.

Κάτοχοι του Basic μπορούν να γίνουν όλοι οι πελάτες της Ελληνικής Τράπεζας είτε να ανοίγοντας νέο λογαριασμό ή/και μετατρέποντας έναν (ή περισσότερους) υφιστάμενους λογαριασμούς ταμιευτηρίου σε λογαριασμό Basic.

Αυτό μπορεί να γίνει είτε μέσω επίσκεψης σε ένα από τα καταστήματα της Ελληνικής Τράπεζας είτε και χωρίς καμία μετακίνηση αρκεί να επισκεφτεί ο πελάτης μέσω του κινητού του τηλεφώνου ή του υπολογιστή του, το Web Banking, από όπου και αν βρίσκεται.

Αξίζει να αναφερθεί ότι η εγγραφή στα online κανάλια της Τράπεζας γίνεται δωρεάν μέσω της ιστοσελίδας ενώ ο λογαριασμός Basic διατίθεται δωρεάν σε λήπτες ΕΕΕ, και άλλες ευάλωτες ομάδες.

Σημαντικό, εξίσου, αποτελεί και το γεγονός ότι, δωρεάν αναλήψεις σε ευρώ, από οποιαδήποτε ΑΤΜ στην Κύπρο και στο εξωτερικό, μπορούν πλέον να πραγματοποιούν και οι κάτοχοι λογαριασμών Ταμιευτηρίου.

Το Hellenic Bank Web Banking και οι ευκολίες που προσφέρει

Αδιαμφησβήτητα, οι περισσότεροι από εμάς ξοδεύουμε καθημερινά αρκετές ώρες στη χρήση των ψηφιακών συσκευών, όπως είναι το κινητό τηλέφωνο και ο υπολογιστής. Πλέον, οι περισσότερες μας «τακτοποιήσεις» μπορούν να γίνουν και μέσω των ψηφιακών μας συσκευών απαλλάσσοντας μας, έτσι, από ώρες αναμονής, ταλαιπωρίας και μετακινήσεις.

Έτσι, όλοι οι πελάτες της Ελληνικής Τράπεζας έχουν τη δυνατότητα να εγγραφούν στα ηλεκτρονικά της κανάλια, χωρίς να επισκεφθούν κάποιο κατάστημα, συμπληρώνοντας μια απλή ηλεκτρονική αίτηση.

Με τους προσωπικούς ηλεκτρονικούς κωδικούς τους μπορούν να πραγματοποιήσουν τις συναλλαγές τους εύκολα, γρήγορα και οικονομικά.

Μεταξύ άλλων μπορούν:

  • Να δουν το IBAN τους και να εκτυπώσουν το σχετικό πιστοποιητικό
  • Να δουν υπόλοιπα λογαριασμών και να εκτυπώσουν δωρεάν καταστάσεις λογαριασμών
  • Να πληρώσουν λογαριασμούς κοινής ωφελείας, φορολογίες, Οργανισμούς ή να ανανεώσουν την άδεια κυκλοφορίας τους.
  • Να μεταφέρουν χρήματα δωρεάν μεταξύ των λογαριασμών τους ή σε άλλο άτομο στην Κύπρο και στο εξωτερικό (έως και €1000 σε χώρες SEPA).
  • Να παγoποιήσουν προσωρινά τη χρήση της κάρτα τους αν αυτή χαθεί ή κλαπεί ή να δημιουργήσουν νέο κωδικό πρόσβασης σε περίπτωση που το ξεχάσουν ή το κλειδώσουν.

Στείλε και λάβε χρήματα άμεσα μέσω… Contact Pay

Πέραν των πιο πάνω, οι καθημερινές ευκολίες και λύσεις που μπορεί να επωφεληθεί ένας πελάτης της Ελληνικής Τράπεζας μέσω του αναβαθμισμένου Hellenic Bank Mobile App, δεν έχουν τελειωμό!

Πολλές είναι οι φορές που χρειάζεται να δώσουμε ή να πάρουμε χρήματα χωρίς ωστόσο να υπάρχουν τα cash χρήματα με αποτέλεσμα να πρέπει να μεταβούμε σε κάποια ΑΤΜ ή σε πολλές άλλες περιπτώσεις να συναντηθούμε με κάποιο άλλο πρόσωπο για τον ίδιο λόγο.

Όλα τα πιο πάνω καθώς και για διάφορους άλλους, το πορτοφόλι-πλέον- δεν είναι αναγκαίο καθώς χάρης την εφαρμογή Contact Pay, μπορεί κανείς να στείλει ή να λάβει χρήματα σε επαφές του κινητού του τηλεφώνου- από και προς λογαριασμούς της Ελληνικής Τράπεζας- εύκολα και γρήγορα από όπου και αν βρίσκεται!

Με νέο φιλικό και ξεκάθαρο σχεδιασμό, και ενσωματωμένες βιομετρικές δικλίδες ασφαλείας το Mobile App της Ελληνικής Τράπεζας προσφέρει μια πραγματικά εύκολη τραπεζική συναλλαγή.

ΑΤΜ παγκύπρια με δίκτυο…νέας γενιάς

Είναι γεγονός ότι αρκετά είναι τα καταστήματα της Ελληνικής Τράπεζας, σε κάθε επαρχία, σε εύκολα και πολυσύχναστα σημεία που στόχο έχουν την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών.

Ένας από τους κυριότερους λόγους της επίσκεψης των περισσοτέρων πελατών της Ελληνικής Τράπεζας στα καταστήματά της, οφείλεται στις χρήσεις των εξωτερικών δικτύων ΑΤΜ νέας γενιάς, 24 ώρες το 24ωρο.

Οι πελάτες της Ελληνικής Τράπεζας εξυπηρετούνται καθημερινά, από το ευρύ και παγκύπριο δίκτυο ΑΤΜ νέας γενιάς 24/7 και πραγματοποιούν τις τραπεζικές τους εργασίες με δυνατότητες όπως: η ανέπαφη ανάγνωση καρτών (contactless), οι δωρεάν αναλήψεις μετρητών, οι «έξυπνες» οθόνες αφής που λειτουργούν ακόμα και όταν οι πελάτες φορούν προστατευτικά γάντια, η πολλαπλή κατάθεση επιταγών, ο καθορισμός αγαπημένης συναλλαγής για γρήγορη ανάληψη μετρητών και η κατάθεση μετρητών με άμεση πίστωση των συνδεδεμένων λογαριασμών ή της πιστωτικής κάρτας.

«Όλα ανέπαφα και γρηγορότερα»

Οι κάτοχοι καρτών Visa και Mastercard της Ελληνικής Τράπεζας, μπορούν να πραγματοποιούν πληρωμές τοποθετώντας απλά το κινητό τους πάνω από ένα τερματικό, αποφεύγοντας έτσι οποιαδήποτε επαφή με μετρητά, μέσω της εφαρμογής Apple Pay (για iPhone) και Hellenic Bank Wallet (για Android).

Ανέπαφα και γρηγορότερα μπορούν να τακτοποιηθούν και τα ραντεβού των πελατών της Ελληνικής Τράπεζας με έναν από τους λειτουργούς της καθώς μέσω της υπηρεσίας «Book a meeting», οι πελάτες μπορούν να ορίσουν διαδικτυακά ένα ραντεβού με λειτουργό της Τράπεζας, είτε σε κατάστημα είτε ακόμη και διαδικτυακά, για να εξυπηρετηθούν καλύτερα και γρηγορότερα.

Τι γίνεται εάν κάποιος δεν είναι και τόσο εξοικειωμένος με την τεχνολογία;

Θέλοντας την καλύτερη εξυπηρέτηση και ευκολία όλων και αναγνωρίζοντας ότι μία σημαντική μερίδα των πελατών της δεν έχει την εξοικείωση που χρειάζεται με τις ψηφιακές συσκευές ούτως ώστε να μπορεί να αξιοποιήσει όλα τα πιο πάνω, η Ελληνική Τράπεζα ετοίμασε ένα «ειδικό σχέδιο» δίνοντας λύση στο «πρόβλημα».

Πιο συγκεκριμένα, στα Connect Corners, εντός των καταστημάτων, οι πελάτες μπορούν να εκπαιδευτούν από τους Meeters Greeters στη χρήση των ψηφιακών καναλιών για τη δική τους ταχύτερη και ασφαλέστερη εξυπηρέτηση, ελαχιστοποιώντας την ανάγκη να επισκεφθούν κάποιο κατάστημα.

Όσον αφορά το κεφάλαιο υπογραφή…  Είναι γεγονός ότι, πλέον, η ηλεκτρονική υπογραφή επιτρέπει στον πελάτη να υπογράφει ηλεκτρονικά τα προσωπικά του έγγραφα, τις συμβάσεις, τις συμφωνίες, τις παραγγελίες και τα έντυπά του, αντικαθιστώντας τη χειρόγραφη υπογραφή του και εξασφαλίζοντας την ίδια ασφάλεια και εμπιστοσύνη.

Στόχος της Ελληνικής Τράπεζας είναι η συνεχής βελτίωση της εξυπηρέτησης που προσφέρει, η αυτοματοποίηση των διαδικασιών και ο εκσυγχρονισμός των λειτουργιών σε όλο το φάσμα των υπηρεσιών και προϊόντων της.

Μάθε περισσότερα για τις υπηρεσίες και τα προϊόντα που προσφέρει η Ελληνική Τράπεζα ΕΔΩ.

Yπηρεσίες και προϊόντα που έχουν ως στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση και ευκολία των πελατών – Η Ελληνική Τράπεζα πρωτοπορεί – Εφαρμογές και ηλεκτρονικές τακτοποιήσεις χωρίς επαφές, μετακινήσεις, αναμονές και ταλαιπωρία – Μάθε περισσότερα

Είναι γεγονός ότι, εδώ και περίπου δύο χρόνια, από την εμφάνιση της πανδημίας του κορωνοϊού, όλοι μας, μάθαμε να αναζητάμε όλο και λιγότερες μετακινήσεις, επαφές και επισκέψεις σε χώρους με αυξημένο αριθμό ατόμων.

Από την άλλη, θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι σε κανένα ποτέ δεν άρεσε η σειρά αναμονής για εξυπηρέτηση, όπως είναι για παράδειγμα η επίσκεψή μας σε ένα τραπεζικό ίδρυμα.

Πλέον, με την εξέλιξη της τεχνολογίας και την εφεύρεση μεθόδων οι οποίοι θα προσφέρουν την ευκολία στον κάθε τους πελάτη, η Ελληνική Τράπεζα κάνει τις καθημερινές τραπεζικές συναλλαγές πιο εύκολες από ποτέ και χωρίς… χρεώσεις!

Στόχος της Ελληνικής Τράπεζας είναι η καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της έχοντας υπόψιν πάντα τις ανάγκες και τις προτιμήσεις τους, όπου μέσα από εντατικές προσπάθειες και έξυπνες λύσεις να καταφέρει να περιορίσει τη γραφειοκρατία, να απλοποιήσει και να αναβαθμίσει τις υπηρεσίες και τα προϊόντα της, πάντα με γνώμονα το συμφέρον των πελατών της.

Καθημερινές συναλλαγές, χωρίς επίσκεψη, εύκολα και γρήγορα

Με βάση, λοιπόν, όλα τα πιο πάνω, η Ελληνική Τράπεζα παρέχει σήμερα μία ποικιλία από επιλογές προς τους υφιστάμενους αλλά και νέους πελάτες της, οι οποίοι μπορούν να επωφεληθούν γρήγορες και δωρεάν υπηρεσίες χωρίς την παρουσία τους σε κάποιο κατάστημα.

Παράδειγμα των πιο πάνω, αποτελούν τα εναλλακτικά κανάλια εξυπηρέτησης της Ελληνικής Τράπεζας, με τα οποία οι πελάτες της μπορούν να πραγματοποιήσουν τις τραπεζικές τους συναλλαγές πιο γρήγορα και απλά, χωρίς χρεώσεις, κάνοντας την καθημερινότητά τους ακόμη πιο εύκολη.

Οι συναλλαγές αυτές μπορούν να πραγματοποιηθούν από όπου και αν βρίσκεται ο πελάτης, μέσω του κινητού του τηλεφώνου και του Hellenic Bank Web Banking και Mobile App, από ATM σε διάφορα και αρκετά σημεία ανά επαρχία καθώς επίσης και μέσω των καρτών ανέπαφων συναλλαγών.

Ασφαλής και γρήγορη εξυπηρέτηση

Οι καθημερινές ανάγκες του καθενός είναι αρκετές. Κάποιες φορές μάλιστα μπορούν να χρήζουν και άμεσης ανάγκης για τη διεκπεραίωση βασικών ζητημάτων χωρίς να υπάρχει χρόνος αναμονής και μετακίνησης.

Γι’ αυτόν τον λόγο, η Ελληνική Τράπεζα, φρόντισε να προσφέρει την επιλογή στους πελάτες της για τον Λογαριασμό Basic, όπου υπάρχει η δυνατότητα να διατήρησης λογαριασμού και χρεωστικής κάρτας με μόνο €1,50 τον μήνα.

Έτσι, οι κάτοχοι Basic, μπορούν με την χρεωστική τους κάρτα να εξυπηρετηθούν εύκολα και γρήγορα από τα εναλλακτικά κανάλια της τράπεζας, να πραγματοποιήσουν δωρεάν αναλήψεις και καταθέσεις, μεταφορές, πάγιες εντολές και εκτέλεση εξερχόμενων εμβασμάτων SEPΑ (εντός χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης), μέχρι €1.000, μέσω του Hellenic Bank Web Banking και του Mobile App, χωρίς κανένα όριο στον αριθμό συναλλαγών.

Κάτοχοι του Basic μπορούν να γίνουν όλοι οι πελάτες της Ελληνικής Τράπεζας είτε να ανοίγοντας νέο λογαριασμό ή/και μετατρέποντας έναν (ή περισσότερους) υφιστάμενους λογαριασμούς ταμιευτηρίου σε λογαριασμό Basic.

Αυτό μπορεί να γίνει είτε μέσω επίσκεψης σε ένα από τα καταστήματα της Ελληνικής Τράπεζας είτε και χωρίς καμία μετακίνηση αρκεί να επισκεφτεί ο πελάτης μέσω του κινητού του τηλεφώνου ή του υπολογιστή του, το Web Banking, από όπου και αν βρίσκεται.

Αξίζει να αναφερθεί ότι η εγγραφή στα online κανάλια της Τράπεζας γίνεται δωρεάν μέσω της ιστοσελίδας ενώ ο λογαριασμός Basic διατίθεται δωρεάν σε λήπτες ΕΕΕ, και άλλες ευάλωτες ομάδες.

Σημαντικό, εξίσου, αποτελεί και το γεγονός ότι, δωρεάν αναλήψεις σε ευρώ, από οποιαδήποτε ΑΤΜ στην Κύπρο και στο εξωτερικό, μπορούν πλέον να πραγματοποιούν και οι κάτοχοι λογαριασμών Ταμιευτηρίου.

Το Hellenic Bank Web Banking και οι ευκολίες που προσφέρει

Αδιαμφησβήτητα, οι περισσότεροι από εμάς ξοδεύουμε καθημερινά αρκετές ώρες στη χρήση των ψηφιακών συσκευών, όπως είναι το κινητό τηλέφωνο και ο υπολογιστής. Πλέον, οι περισσότερες μας «τακτοποιήσεις» μπορούν να γίνουν και μέσω των ψηφιακών μας συσκευών απαλλάσσοντας μας, έτσι, από ώρες αναμονής, ταλαιπωρίας και μετακινήσεις.

Έτσι, όλοι οι πελάτες της Ελληνικής Τράπεζας έχουν τη δυνατότητα να εγγραφούν στα ηλεκτρονικά της κανάλια, χωρίς να επισκεφθούν κάποιο κατάστημα, συμπληρώνοντας μια απλή ηλεκτρονική αίτηση.

Με τους προσωπικούς ηλεκτρονικούς κωδικούς τους μπορούν να πραγματοποιήσουν τις συναλλαγές τους εύκολα, γρήγορα και οικονομικά.

Μεταξύ άλλων μπορούν:

  • Να δουν το IBAN τους και να εκτυπώσουν το σχετικό πιστοποιητικό
  • Να δουν υπόλοιπα λογαριασμών και να εκτυπώσουν δωρεάν καταστάσεις λογαριασμών
  • Να πληρώσουν λογαριασμούς κοινής ωφελείας, φορολογίες, Οργανισμούς ή να ανανεώσουν την άδεια κυκλοφορίας τους.
  • Να μεταφέρουν χρήματα δωρεάν μεταξύ των λογαριασμών τους ή σε άλλο άτομο στην Κύπρο και στο εξωτερικό (έως και €1000 σε χώρες SEPA).
  • Να παγoποιήσουν προσωρινά τη χρήση της κάρτα τους αν αυτή χαθεί ή κλαπεί ή να δημιουργήσουν νέο κωδικό πρόσβασης σε περίπτωση που το ξεχάσουν ή το κλειδώσουν.

Στείλε και λάβε χρήματα άμεσα μέσω… Contact Pay

Πέραν των πιο πάνω, οι καθημερινές ευκολίες και λύσεις που μπορεί να επωφεληθεί ένας πελάτης της Ελληνικής Τράπεζας μέσω του αναβαθμισμένου Hellenic Bank Mobile App, δεν έχουν τελειωμό!

Πολλές είναι οι φορές που χρειάζεται να δώσουμε ή να πάρουμε χρήματα χωρίς ωστόσο να υπάρχουν τα cash χρήματα με αποτέλεσμα να πρέπει να μεταβούμε σε κάποια ΑΤΜ ή σε πολλές άλλες περιπτώσεις να συναντηθούμε με κάποιο άλλο πρόσωπο για τον ίδιο λόγο.

Όλα τα πιο πάνω καθώς και για διάφορους άλλους, το πορτοφόλι-πλέον- δεν είναι αναγκαίο καθώς χάρης την εφαρμογή Contact Pay, μπορεί κανείς να στείλει ή να λάβει χρήματα σε επαφές του κινητού του τηλεφώνου- από και προς λογαριασμούς της Ελληνικής Τράπεζας- εύκολα και γρήγορα από όπου και αν βρίσκεται!

Με νέο φιλικό και ξεκάθαρο σχεδιασμό, και ενσωματωμένες βιομετρικές δικλίδες ασφαλείας το Mobile App της Ελληνικής Τράπεζας προσφέρει μια πραγματικά εύκολη τραπεζική συναλλαγή.

ΑΤΜ παγκύπρια με δίκτυο…νέας γενιάς

Είναι γεγονός ότι αρκετά είναι τα καταστήματα της Ελληνικής Τράπεζας, σε κάθε επαρχία, σε εύκολα και πολυσύχναστα σημεία που στόχο έχουν την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών.

Ένας από τους κυριότερους λόγους της επίσκεψης των περισσοτέρων πελατών της Ελληνικής Τράπεζας στα καταστήματά της, οφείλεται στις χρήσεις των εξωτερικών δικτύων ΑΤΜ νέας γενιάς, 24 ώρες το 24ωρο.

Οι πελάτες της Ελληνικής Τράπεζας εξυπηρετούνται καθημερινά, από το ευρύ και παγκύπριο δίκτυο ΑΤΜ νέας γενιάς 24/7 και πραγματοποιούν τις τραπεζικές τους εργασίες με δυνατότητες όπως: η ανέπαφη ανάγνωση καρτών (contactless), οι δωρεάν αναλήψεις μετρητών, οι «έξυπνες» οθόνες αφής που λειτουργούν ακόμα και όταν οι πελάτες φορούν προστατευτικά γάντια, η πολλαπλή κατάθεση επιταγών, ο καθορισμός αγαπημένης συναλλαγής για γρήγορη ανάληψη μετρητών και η κατάθεση μετρητών με άμεση πίστωση των συνδεδεμένων λογαριασμών ή της πιστωτικής κάρτας.

«Όλα ανέπαφα και γρηγορότερα»

Οι κάτοχοι καρτών Visa και Mastercard της Ελληνικής Τράπεζας, μπορούν να πραγματοποιούν πληρωμές τοποθετώντας απλά το κινητό τους πάνω από ένα τερματικό, αποφεύγοντας έτσι οποιαδήποτε επαφή με μετρητά, μέσω της εφαρμογής Apple Pay (για iPhone) και Hellenic Bank Wallet (για Android).

Ανέπαφα και γρηγορότερα μπορούν να τακτοποιηθούν και τα ραντεβού των πελατών της Ελληνικής Τράπεζας με έναν από τους λειτουργούς της καθώς μέσω της υπηρεσίας «Book a meeting», οι πελάτες μπορούν να ορίσουν διαδικτυακά ένα ραντεβού με λειτουργό της Τράπεζας, είτε σε κατάστημα είτε ακόμη και διαδικτυακά, για να εξυπηρετηθούν καλύτερα και γρηγορότερα.

Τι γίνεται εάν κάποιος δεν είναι και τόσο εξοικειωμένος με την τεχνολογία;

Θέλοντας την καλύτερη εξυπηρέτηση και ευκολία όλων και αναγνωρίζοντας ότι μία σημαντική μερίδα των πελατών της δεν έχει την εξοικείωση που χρειάζεται με τις ψηφιακές συσκευές ούτως ώστε να μπορεί να αξιοποιήσει όλα τα πιο πάνω, η Ελληνική Τράπεζα ετοίμασε ένα «ειδικό σχέδιο» δίνοντας λύση στο «πρόβλημα».

Πιο συγκεκριμένα, στα Connect Corners, εντός των καταστημάτων, οι πελάτες μπορούν να εκπαιδευτούν από τους Meeters Greeters στη χρήση των ψηφιακών καναλιών για τη δική τους ταχύτερη και ασφαλέστερη εξυπηρέτηση, ελαχιστοποιώντας την ανάγκη να επισκεφθούν κάποιο κατάστημα.

Όσον αφορά το κεφάλαιο υπογραφή…  Είναι γεγονός ότι, πλέον, η ηλεκτρονική υπογραφή επιτρέπει στον πελάτη να υπογράφει ηλεκτρονικά τα προσωπικά του έγγραφα, τις συμβάσεις, τις συμφωνίες, τις παραγγελίες και τα έντυπά του, αντικαθιστώντας τη χειρόγραφη υπογραφή του και εξασφαλίζοντας την ίδια ασφάλεια και εμπιστοσύνη.

Στόχος της Ελληνικής Τράπεζας είναι η συνεχής βελτίωση της εξυπηρέτησης που προσφέρει, η αυτοματοποίηση των διαδικασιών και ο εκσυγχρονισμός των λειτουργιών σε όλο το φάσμα των υπηρεσιών και προϊόντων της.

Μάθε περισσότερα για τις υπηρεσίες και τα προϊόντα που προσφέρει η Ελληνική Τράπεζα ΕΔΩ.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κύπρο και τον Κόσμο, την ώρα που συμβαίνουν στη Cyprus Times

Top Stories

MC MEDIA NETWORK

Ρεκόρ εσόδων με 700 εκατ. ευρώ!

Η Παρί Σεν Ζερμέν έχει λάβει 700 εκατομμύρια ευρώ φέτος, ρεκόρ από τότε που ο Νάσερ Αλ-Κελαϊφί ανέλαβε τη γαλλική ομάδα το 2011. Παρά το...

Κατερίνα Γερονικολού: Η μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά της (pic)

Νέο hair look για την όμορφη ηθοποιό Με το καλοκαίρι να βρίσκεται προ των πυλών, πολλές είναι οι γυναίκες που επιθυμούν να κάνουν μία αλλαγή...

Τι είπε ο Κίρζης για επενδυτές στον Απόλλωνα (video)

Τι είπε ο Κίρζης για επενδυτές στον Απόλλωνα (video)

Γιώτα Διαμιανού: Απαντά πρώτη φορά για το τηλεοπτικό μέλλον της εκπομπής της με τον Ανδρέα Δημητρόπουλο (Βίντεο)

Όσα αποκάλυψε στην εκπομπή της Χριστιάνα Αριστοτέλους! Σήμερα Πέμπτη 19 Μαΐου μέσα από το απογευματινό μαγκαζινό του Alpha Κύπρου, προβλήθηκαν δηλώσεις της παρουσιάστριας του ΣΙΓΜΑ,...

MC MEDIA NETWORK

Ρεκόρ εσόδων με 700 εκατ. ευρώ!

Η Παρί Σεν Ζερμέν έχει λάβει 700 εκατομμύρια ευρώ φέτος, ρεκόρ από τότε που ο Νάσερ Αλ-Κελαϊφί ανέλαβε τη γαλλική ομάδα το 2011. Παρά το...

Κατερίνα Γερονικολού: Η μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά της (pic)

Νέο hair look για την όμορφη ηθοποιό Με το καλοκαίρι να βρίσκεται προ των πυλών, πολλές είναι οι γυναίκες που επιθυμούν να κάνουν μία αλλαγή...

Τι είπε ο Κίρζης για επενδυτές στον Απόλλωνα (video)

Τι είπε ο Κίρζης για επενδυτές στον Απόλλωνα (video)

Γιώτα Διαμιανού: Απαντά πρώτη φορά για το τηλεοπτικό μέλλον της εκπομπής της με τον Ανδρέα Δημητρόπουλο (Βίντεο)

Όσα αποκάλυψε στην εκπομπή της Χριστιάνα Αριστοτέλους! Σήμερα Πέμπτη 19 Μαΐου μέσα από το απογευματινό μαγκαζινό του Alpha Κύπρου, προβλήθηκαν δηλώσεις της παρουσιάστριας του ΣΙΓΜΑ,...

Lifestyle

Ρεκόρ εσόδων με 700 εκατ. ευρώ!

Η Παρί Σεν Ζερμέν έχει λάβει 700 εκατομμύρια ευρώ φέτος, ρεκόρ από τότε που ο Νάσερ Αλ-Κελαϊφί ανέλαβε τη γαλλική ομάδα το 2011. Παρά το...

Lifestyle

Τι είπε ο Κίρζης για επενδυτές στον Απόλλωνα (video)

Τι είπε ο Κίρζης για επενδυτές στον Απόλλωνα (video)

«Οι οπαδοί έτρεξαν στον αγωνιστικό χώρο και μας έσκισαν τα ρούχα / Στο TOP2 o Τσόρνιγκερ»

Συνέντευξη στην ιστοσελίδα bold.dk, παραχώρησε ο Σέρβος τερματοφύλακας του Απόλλωνα, Αλεξάνταρ Γιοβάνοβιτς, με αφορμή την κατάκτηση του πρωταθλήματος: «Είναι τεράστιο επίτευγμα για το σύλλογο, γιατί...

Δυνατές ατάκες Κίρζη / PROTATHLIMA Video

Η πρώτη μεγάλη συνέντευξη που παραχώρησε ο πρόεδρος του Απόλλωνα Νίκος Κίρζης, μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ήταν στο PROTATHLIMA. Μάλιστα μέσα σε λίγες ώρες...

Advertorials