MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Καθηλώνονται τα αεροπλάνα της Cobalt Air

Advertisement

Sponsored by exness

Προς κλείσιμο η κυπριακή αεροπορική εταιρεία Cobalt Air – Σύσκεψη στο Υπουργείο Μεταφορών – Το Υπουργείο θα διευκολύνει το επιβατικό κοινό, λέει η Υπουργός Μεταφορών 

Advertisement

To Υπουργείο Μεταφορών θα φροντίσει να διευκολύνει το επιβατικό κοινό, δήλωσε στο ΚΥΠΕ το βράδυ της Τετάρτης η αρμόδια Υπουργός Βασιλική Αναστασιάδη, κληθείσα να σχολιάσει τις πληροφορίες που θέλουν την αεροπορική εταιρεία Cobalt να κλείνει.

Η κ. Αναστασιάδη ούτε επιβεβαίωσε αλλά ούτε και διέψευσε τις πληροφορίες ότι η αεροπορική εταιρεία οδεύει προς κλείσιμο, λέγοντας ότι αναμένεται επίσημη ενημέρωση απόψε από την εταιρεία, προκειμένου το Υπουργείο να προβεί στη σχετική ανακοίνωση.

Ερωτηθείς αν θα γίνουν οποιεσδήποτε διευθετήσεις εκ μέρους του Υπουργείου αναφορικά με το επιβατικό κοινό, η κ. Αναστασιάδη είπε πως «χωρίς να έχουμε οποιαδήποτε νομική υποχρέωση βεβαίως θα φροντίσουμε να διευκολύνουμε το επιβατικό κοινό».

Επιβεβαίωσε επίσης ότι πραγματοποιείται σύσκεψη στο Υπουργείο Μεταφορών.

Να σημειωθεί ότι την αναστολή της λειτουργίας επιβεβαίωσε νωρίτερα στη Cyprus Times ο Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Μεταφορών Επικοινωνιών και Έργων, Αλέκος Μιχαηλίδης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν γνωστό ότι η εταιρεία αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα και παρά τις συνεχείς προσπάθειες δεν έγινε κατορθωτή η συμφωνία με κάποιον επενδυτή.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network