MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Καθηλωμένο αεροσκάφος στο αεροδρόμιο Πάφου… πληροφορίες ότι μετέφερε οπλισμό στη Λιβύη

Advertisement

Sponsored by exness

Καθηλωμένο αεροσκάφος στο αεροδρόμιο Πάφου και πληροφορίες για μεταφορά οπλισμού που προοριζόταν για την Λιβύη – Οδηγίες για φύλαξη του 24 ώρες το 24ωρο

Υπό φρούρηση αεροσκάφος το οποίο βρίσκεται καθηλωμένο στο αεροδρόμιο της Πάφου, μετά από αξιολόγηση πληροφοριών για πιθανή μεταφορά οπλισμού σε τρίτη χώρα μέσω της Κύπρου.

Advertisement

Για το όλο ζήτημα, πέραν της Αστυνομίας είναι ενήμερη και η πολιτική ηγεσία εδώ και μερικές εβδομάδες, ενώ το αεροσκάφος φρουρείται μετά από οδηγίες καθ’ όλο το 24ωρο.

Όπως μεταδόθηκε σε ρεπορτάζ του ΑΝΤ1 και του δημοσιογράφου Θησέα Ιωάννου, εδώ και κάποιο διάστημα ξεκίνησε η διερεύνηση των πληροφοριών πως το αεροσκάφος μετέφερε οπλισμό, αλλά και η μελέτη της διαδικασίας ελέγχου του αεροσκάφους. Το φορτίο του αεροσκάφους φαίνεται να προοριζόταν για την Λιβύη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, επικρατέστερο σενάριο είναι το αεροσκάφος δεν ήταν προγραμματισμένο να κάνει στάση στην Κύπρο, αλλά να μεταφέρει το φορτίο του απευθείας στη Λιβύη. Για λόγο που δεν διευκρινίζεται, έκανε στάση στην Κύπρο. 

Η Κυπριακή Αστυνομία βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τις αρχές της χώρας απ’ όπου είχε αναχωρήσει το αεροπλάνο.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network