MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Καθηγητής ο «ματάκιας» των γυμναστηρίων! Σε σχήμα κρεμάστρας οι κρυφές κάμερες

Advertisement

Sponsored by exness

Ντόρος έχει προκληθεί μετά τη σύλληψη του 39χρονου καθηγητή που τοποθέτησε κρυφές κάμερες σε δυο γυμναστήρια στη Λευκωσία – Τέσσερεις κάμερες σε σχήμα κρεμάστρας εντόπισε η καθαρίστρια – «Συγνώμη» ζήτησε ο ύποπτος από το διευθυντή του γυμναστηρίου – Παραδέχθηκε τις πράξεις του στους ανακριτές ενώ εντοπίστηκαν βίντεο στους υπολογιστές του – Αποκαλυπτικά στοιχεία

Advertisement

Όχι απλά στα ανδρικά αποδυτήρια αλλά εντός των ντους εντοπίστηκαν οι κρυφές κάμερες που τοποθέτησε ο 39χρονος καθηγητής σε δυο γυμναστήρια στη Λευκωσία, ο οποίος φόρεσε χειροπέδες και τέθηκε υπό τετραήμερη κράτηση.

Σύμφωνα με αστυνομική πηγή, η πρώτη κάμερα εντός των ντους των ανδρικών αποδυτηρίων εντοπίστηκε από καθαρίστρια, η οποία την παρέδωσε στον υπεύθυνο ασφαλείας του γυμναστηρίου.

Ακολούθως ο προϊστάμενος προέβη σε καταγγελία στην αστυνομία όπου παρέδωσε και την εν λόγω κάμερα, στην οποία κατά την έναρξη της εγγραφής, φαίνεται το σώμα του 39χρονου που τοποθετεί τη συγκεκριμένη κάμερα. Από το σωματότυπο του, λόγω και της συχνότητας επίσκεψης στο γυμναστήριο, ηγέρθηκαν υποψίες εναντίον του, αφού είναι πελάτης του γυμναστηρίου.

Την ίδια ημέρα, ο ύποπτος τοποθέτησε άλλες τρεις κάμερες σε δεύτερο γυμναστήριο και ο προϊστάμενος σε έλεγχο που έκανε στα ντους των ανδρικών αποδυτηρίων, τις εντόπισε και είχαν επίσης σχήμα κρεμάστρας.

Στη συνέχεια ο προϊστάμενος του γυμναστηρίου πλησίασε τον 39χρονο ύποπτο και αφού συνομίλησε μαζί του, δεν άργησε να παραδεχθεί τις πράξεις του, λέγοντας «Συγνώμη δεν θα το ξανακάνω».

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, σε έρευνες που ακολούθησαν στην οικία του εντοπίστηκαν 4 κάμερες μαύρου χρώματος, τύπου κρεμαστάρι και παραλήφθηκαν για εξετάσεις όπως και ο ηλεκτρονικός του υπολογιστής.

Από τις προκαταρκτικές εξετάσεις, στον υπολογιστή του 39χρονου καθηγητή εντοπίστηκε αρχείο δεδομένων που απεικόνιζε γυμνό άνδρα και ερωτηθείς ο ύποπτος για το ποιος είναι, παραδέχθηκε ότι είναι «της κάμερας από τα ντους».

Όλα τα τεκμήρια αναμένεται να αποσταλούν για δικανικές εξετάσεις ενώ θα γίνει επεξεργασία του περιεχόμενου τους για εντοπισμό των προσώπων που μπορεί να απεικονίζονται στα βίντεο που έχουν καταγραφεί.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

MVP Η ΦΡΙΝΤΑ

ShootandGoal