MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

«Καθαριστικό στην τιμή των 9 ευρώ και οινόπνευμα στα 8»… Καταγγελίες για αισχροκέρδεια. «Το πλαφόν έπρεπε να μπει νωρίτερα»

Advertisement

Sponsored by exness

Ανθίζει η αισχροκέρδεια ελέω κορωνοϊού – Εκατοντάδες καταγγελίες στην Παγκύπρια Ένωση Καταναλωτών και Ποιότητας Ζωής για αισχροκέρδεια από επιτήδειους – «Είχαμε καταγγελίες για διπλάσιες και τριπλάσιες τιμές σε αντισηπτικά, είδη καθαρισμού και σε συγκεκριμένα Φαρμακεία» – Κατάστημα υλικών οικοδομής μετατράπηκε σε παντοπωλείο και διαθέτει λαχανικά και αντισηπτικά

Τα «βέλη» του στο κράτος για την αργοπορία στην τοποθέτηση πλαφόν στα είδη πρώτης ανάγκης, ρίχνει με δηλώσεις του στην Cyprus Times o Πρόεδρος της Παγκύπριας Ένωσης Καταναλωτών και Ποιότητας Ζωής Λουκάς Αριστοδήμου.

Advertisement

Όπως ανέφερε ο κ.Αριστοδήμου «ο κόσμος έχει ξεσηκωθεί βλέποντας την αισχροκέρδεια που παρατηρείται πλέον σε υπεραγορές, φαρμακεία, αλλά και σε υποστατικά που μετατράπηκαν σε υπεραγορές, χωρίς τις ενδεικνυόμενες άδειες. Το πλαφόν στα είδη πρώτης ανάγκης έπρεπε να μπει πολύ νωρίτερα και να εφαρμόζεται πιστά».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ

Σύμφωνα με τον κ.Αριστοδήμου «είμαστε δέκτες εκατοντάδων καταγγελιών για καταστηματάρχες που αισχροκερδούν σε βάρος των καταναλωτών».

Συγκεκριμένα σύμφωνα με τις καταγγελίες «υποστατικό στην επαρχία Λευκωσίας με υλικά οικοδομής, πουλά πλέον αντισηπτικά και λαχανικά. Φαρμακείο πώλησε σκεύασμα από 4 ευρώ σε 8 ευρώ. Άλλη καταγγελία που έχουμε από καταναλωτή είναι ότι από μάσκα που πριν αγόρασε με 35 σεντς, τώρα την πήρε 5 ευρώ».

«Σε μία άλλη περίπτωση δύο καθαριστικά σπιτιού και δύο οινοπνεύματα αγοράστηκαν στην τιμή των 37 ευρώ. Ενώ άλλη καταγγελία που ήρθε σε εμάς αγοράστηκε καθαριστικό στη τιμή των 9,39 και οινόπνευμα στα 8,35».

Κάποια φαρμακεία και μερικές υπεραγορές όπως τόνισε ο κ.Αριστοδήμου, διπλασίασαν και τριπλασίασαν τις τιμές και θα πρέπει να ελεγχθούν άμεσα από τις αρμόδιες υπηρεσίες του κράτους.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network