MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Κατεβάζει τρυπάνι το West Capella

Advertisement

Sponsored by exness

Είναι θέμα ωρών να κατεβάσει τρυπάνι το West Capella στον «Ονησίφορο» – Ο προγραμματισμός για την ερευνητική γεώτρηση συνεχίζεται παρά τις τουρκικές προκλήσεις – Η κυβέρνηση παραμένει ψύχραιμη και παρακολουθεί τις εξελίξεις

Advertisement

Από ώρα σε ώρα αναμένεται να ξεκινήσει η γεώτρηση στο τεμάχιο «Ονησίφορος» της κυπριακής Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό τα στελέχη του τρυπανιού έχουν μεταφερθεί στο βυθό και το προσωπικό του West Capella, τηςTotal και της EDT Offshore ολοκληρώνουν τους ελέγχους και τις προπαρασκευαστικές εργασίες

Τα ελικόπτερα που υποστηρίζουν τη γεώτρηση πηγαινοέρχονται συνεχώς από και προς την εξέδρα του West Capella μεταφέροντας υλικό και προσωπικό.

Στη πλατφόρμα βρίσκονται συνεχώς 180 άτομα ενώ τις εργασίες παρακολουθούν επί τόπου και υπάλληλοι του Yπουργείου Eνέργειας. Οι εργασίες παρακολουθούνται και από τη ξηρά μέσω ειδικών συστημάτων.

Η διαδικασία της γεώτρησης σύμφωνα με την ανακοίνωση του Υπουργείου Ενέργειας αναμένται να ολοκληρωθεί σε 75 μέρες . Το τρυπάνι θα φτάσει μέχρι και 4.250 μέτρων κάτω από τον βυθό της θάλασσας.

Την ίδια ώρα που η Τουρκία συνεχίζει να προκαλεί. Έστειλε το Barbaros και την τουρκική φρεγάτα Gökçeada ανοικτά της Πάφου.

Με ψυχραιμία παρακολουθεί τις κινήσεις της η Κυβέρνηση.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

ΚΟΚΟΡΙΝ;

ShootandGoal