MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Κατέβαλε 6.500 ευρώ και τέλεσε εικονικό γάμο στο Δημαρχείο Λευκωσίας. 2 συλλήψεις, καταζητείται 3η

Advertisement

Sponsored by exness

Άλλη μία υπόθεση εικονικού γάμου ενώπιον των αρχών – «Παντρεύτηκαν» στο Δημαρχείο Λευκωσίας – Τους κόστισε 6.500 ευρώ – Σύλληψη δύο αντρών, καταζητείται 30χρονη

Advertisement

Δύο νεαροί άντρες βρίσκονται στα χέρια της Αστυνομίας για συνομωσία προς διάπραξη πλημμελήματος, τέλεση εικονικού γάμου, υποβοήθηση της παράνομης εισόδου, διέλευσης και παραμονής. Για την ίδια υπόθεση καταζητείται και μία γυναίκα.

Συγκεκριμένα, στις 5 Νοεμβρίου 2018, 31χρονος από Μπαγκλαντέζ τέλεσε εικονικό γάμο με 30χρονη από τη Ρουμανία στο Δημαρχείο Λευκωσίας αφού προηγουμένως κατέβαλε σε 23χρονο από την Ινδία το χρηματικό ποσό των 6.500 ευρώ.

Στις 10 Ιουνίου 2019 εναντίον και των τριών υπόπτων εκδόθηκαν δικαστικά εντάλματα σύλληψης και την επόμενη ημέρα η Αστυνομία κατάφερε να εντοπίσει τους δύο νεαρούς άντρες. Τόσο ο 31χρονος όσο και ο 23χρονος συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση.

Όσον αφορά την 30χρονη, συνεχίζει να καταζητείται ενώ τα στοιχεία της έχουν τοποθετεί στον κατάλογο stop list. Σύμφωνα με όσα κατάθεσε ο 31χρονος, η νεαρή γυναίκα έχει εγκαταλείψει το έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Οι εξετάσεις της Αστυνομίας συνεχίζονται και τη διερεύνηση της υπόθεσης έχει αναλάβει το ΤΑΕ Λευκωσίας.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network