MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Κατέρχονται σε 24ωρη απεργία οι πλοηγοί της Αρχής Λιμένων

Advertisement

Sponsored by exness

Σε 24ωρη απεργία οι πλοηγοί της ΑΛΚ στις 13 Ιουνίου – Ζητούν τη διακοπή της έρευνας σε βάρος του προέδρου της συντεχνίας

Advertisement

Σε 24ωρη απεργία θα κατέλθουν οι πλοηγοί της Αρχής Λιμένων Κύπρου, με αίτημα τη διακοπή έρευνας που βρίσκεται σε εξέλιξη σε βάρος του Προέδρου της Συντεχνίας Υπαλλήλων ΑΛΚ (ΣΥΑΛΚ), ενώ προειδοποιούν και με κλιμάκωση των μέτρων από όλους τους κλάδους.

Σε επιστολή που στάληκε προς τον Πρόεδρο και τα μέλη του ΔΣ της Αρχής Λιμένων Κύπρου, αναφέρεται πως «σε συνέλευση των πλοηγών της Αρχής Λιμένων Κύπρου, επαναβεβαιώθηκε η στήριξη προς τον πρόεδρο της Συντεχνίας και αποφάσισαν όπως κατέλθουν σε 24ωρη απεργία στις 13 Ιουνίου με μοναδικό αίτημα τη διακοπή οποιασδήποτε έρευνας εναντίον του κ. Πάτσαλου».

Όπως αναφέρεται, «ο ίδιος ενεργούσε ως Πρόεδρος της συντεχνίας και κατάγγελλε καταστάσεις που ζήμιωναν την ίδια Αρχή, καθώς και επηρέαζαν αρνητικά τον κλάδο της πλοηγικής υπηρεσίας».

«Σας καλούμε όπως διακόψετε την έρευνα και σταλεί το θέμα στο Υπουργείο Εργασίας και συζήτηση του ζητήματος από το τμήμα Εργασιακών Σχέσεων» αναφέρεται στην επιστολή, και προστίθεται ότι «σε αντίθετη περίπτωση ή και καταδικαστικής απόφασης εναντίον του Προέδρου της συντεχνίας θα είμαστε υποχρεωμένοι να εφαρμόσουμε την απόφαση της Γενικής Συνέλευσης για κλιμάκωση των μέτρων από όλους τους κλάδους».

Αναφέρεται ακόμα ότι οι συντεχνίες ΣΗΔΗΚΕΚ ΠΕΟ και ΣΥΑΛΚ στηρίζουν τους πλοηγούς.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network