MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Καταζητείτο για υπόθεση ναρκωτικών στην Κύπρο και τον συνέλαβαν στο εξωτερικό

Advertisement

Sponsored by exness

Χειροπέδες σε 30χρονο για υπόθεση ναρκωτικών στην Πάφο – Καταζητείτο τον τελευταίο χρόνο – Εντοπίστηκε και συνελήφθη στο εξωτερικό – Η έρευνα είχε γίνει σε δύο οικίες τον Μάρτιο του 2015 – Είχαν εντοπιστεί 68 υπό καλλιέργεια φυτά κάνναβης και σχεδόν 9 κιλά κάνναβη

Advertisement

Σε χώρα του εξωτερικού εντοπίστηκε και συνελήφθη 30χρονος, μόνιμος κάτοικος χώρας του εξωτερικού, που εναντίον του εκκρεμούσε ευρωπαϊκό εντάλματος σύλληψης από τις 17/5/2016, υποθέσεις παράνομης κατοχής, κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλο πρόσωπο, παράνομης καλλιέργειας ναρκωτικών και συνομωσίας προς διάπραξη κακουργήματος, αδικήματα τα οποία διαπράχθηκαν στην επαρχία Πάφου κατά το 2015.

Ο 30χρονος παραδόθηκε στην Κυπριακή Αστυνομία και κατά τις πρωινές ώρες σήμερα μεταφέρθηκε στην Κύπρο, όπου συνελήφθη στο Αεροδρόμιο Λάρνακας από μέλη της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών (Υ.ΚΑ.Ν).

Το χρονικό  

Μέλη της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών στο πλαίσιο συντονισμένης αστυνομικής επιχείρησης διεξήγαγαν στις 9 Μαρτίου 2015, σε δύο οικίες που βρίσκονται σε χωριό της επαρχίας Πάφου.

Κατά τις έρευνες εντοπίστηκαν σε ειδικά διαρρυθμισμένους χώρους, 68 υπό καλλιέργεια φυτά κάνναβης ύψους από 20 μέχρι 1.50 εκατοστών περίπου, καθώς επίσης ποσότητα κάνναβης βάρους 8,9 κιλών περίπου, ενώ από τις δύο οικίες παραλήφθηκε μεγάλος αριθμός άλλων τεκμηρίων.

Σε σχέση με την πιο πάνω υπόθεση συνελήφθησαν βάσει δικαστικών ενταλμάτων ένας άνδρας και μια γυναίκα και οι δύο ηλικίας 51 ετών, οι οποίοι τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των αστυνομικών ερευνών.

Η Υπηρεσία Καταπολέμησης Ναρκωτικών (Κλιμάκιο Πάφου) συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network