MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Καταζητείται στη Λεμεσό… Έτρεχε με 206 km, είχε ναρκωτικά αλλά… διέφυγε!

Advertisement

Sponsored by exness

Τα έκανε όλα ο 30χρονος οδηγός… Έκλεψε το όχημα από τη μητέρα του, έτρεχε με 206 χιλιόμετρα στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού, δεν σταμάτησε σε σήμα αστυνομικών, ανακόπηκε μετά από καταδίωξη, είχε στην κατοχή του ναρκωτικές ουσίες αλλά… κατάφερε να διαφύγει! Καταζητείται από την αστυνομία ο 30χρονος, ο οποίος είναι γνωστός στις αρχές

Advertisement

Ήταν λίγο μετά τις οκτώ χθες το βράδυ ενώ μέλη του Ουλαμού πρόληψης οδικών δυστυχημάτων του Αρχηγείου  διενεργούσαν έλεγχο τροχαίας στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού παρά το Ζύγι, εντόπισαν αυτοκίνητο να τρέχει με ταχύτητα 206 χιλιόμετρα αντί  100 που ήταν το επιτρεπόμενο όριο.

Οι αστυνομικοί έκαναν σήμα στον οδηγό του αυτοκινήτου να σταματήσει ωστόσο αυτός συνέχισε την πορεία του και έγινε κατορθωτό να ανακοπεί ύστερα από καταδίωξη. Ο οδηγός του οχήματος, ένας 30χρονος από τη Λεμεσό, ο οποίος είναι γνωστός στην ΥΚΑΝ για θέματα ναρκωτικών, κατέβηκε από το αυτοκίνητο και προσεγγίστηκε από τους αστυνομικούς οι οποίοι τον πληροφόρησαν για τα τροχαία αδικήματα που διέπραξε. 

Όταν οι αστυνομικοί του ανέφεραν ότι θα διενεργούσαν έρευνα στην οικία του, ο 30χρονος έριξε στο έδαφος ένα νάιλον σακούλι που κρατούσε και τράπηκε σε φυγή πεζός.

Η Αστυνομία έκανε προσπάθειες εντοπισμού του νεαρού στη περιοχή χωρίς όμως αποτέλεσμα, ενώ ύστερα από έλεγχο, διαπιστώθηκε ότι το νάιλον σακούλι που έριξε ο 30χρονος στο έδαφος περιείχε περίπου 1 γραμμάριο ξηρής φυτικής ύλης κάνναβης.

Το αυτοκίνητο οδηγήθηκε στον Αστυνομικό σταθμό Ζυγίου ενώ μέλη της ΥΚΑΝ Λάρνακας που ειδοποιήθηκαν και έφτασαν στην περιοχή ανέλαβαν τα περαιτέρω. Η Αστυνομία εξέδωσε εντάλματα έρευνας τόσο στην κατοικία του νεαρού όσο και στο όχημα.

‘Ήρθε η καταγγελία από τη μητέρα του…

Λίγο μετά τη διάπραξη των τροχαίων παραβάσεων από το νεαρό η μητέρα του 30χρονου περνούσε την πύλη αστυνομικού σταθμού για να καταγγείλει ότι κλάπηκε το όχημα της από το χώρο στάθμευσης του νοσοκομείου Λεμεσού όπου ήταν σταθμευμένο.

Μετά από σχετικό έλεγχο που έκαναν οι αρχές διαπιστώθηκε ότι το όχημα στο οποίο αναφερόταν η γυναίκα ήταν το όχημα που κρατούσε ο 30χρονος, που όπως διαπιστώθηκε ήταν γιος της.

Η μητέρα του 30χρονου οδηγήθηκε στην περιοχή Ζυγίου όπου στην παρουσία της έγινε έρευνα

στο αυτοκίνητο και στη θέση του συνοδηγού  εντοπίστηκε ένα χειροποίητο τσιγάρο που περιείχε βιομηχανοποιημένο καπνό αναμεμιγμένο με πράσινη ξηρή φυτική ύλη κάνναβης.

 Επίσης κάτω από το κάθισμα του οδηγού του οχήματος εντοπίστηκε ένα νάιλον σακούλι που περιείχε πράσινη ξηρή φυτική ύλη κάνναβης μικτού βάρους 144 γραμμαρίων.

 Εναντίον του 30χρονου εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης και καταζητείται από την Αστυνομία.

Με πληροφορίες από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network