MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Καταζητείται παρένθετη μητέρα στην Κύπρο! Πήρε το βρέφος και εξαφανίστηκε

Advertisement

Sponsored by exness

Παρένθετη μητέρα από τη Ρωσία πήρε το μωρό και κατέφυγε στην Κύπρο – «Έπεσε» σήμα από την Interpol στις κυπριακές αρχές – Καταγγελία και στην κυπριακή αστυνομία από την 55χρονη βιολογική μητέρα – Καταζητείται η 40χρονη για να εκδοθεί στη Ρωσία

Advertisement

Η συμφωνία που είχε κάνει ένα ζευγάρι Ρώσων με 40χρονη ομοεθνή τους για να φέρει στον κόσμο το παιδί τους χάλασε στην πορεία της κύησης.

Σύμφωνα με την καταγγελία που έκανε η 55χρονη βιολογική μητέρα τόσο στις ρωσικές όσο και στις κυπριακές αρχές αναφέρει, ότι η 55χρονη Ρωσίδα μαζί με το σύζυγο της είχαν ζητήσει από την 40χρονη ομοεθνή τους να κυοφορήσει το παιδί τους και στη συνέχεια έναντι αμοιβής να τους το παραχωρήσει.

Η 40χρονη αποδέχτηκε τη συμφωνία κι έτσι προχώρησαν τις διαδικασίες. Ωστόσο, σύμφωνα πάντα με την καταγγελία, τα πράγματα «στράβωσαν». Το ζευγάρι χώρισε ενώ η παρένθετη μητέρα αποφάσισε να γεννήσει σε άλλη κλινική από αυτή που είχαν συμφωνήσει, χωρίς ωστόσο η 55χρονη να το γνωρίζει.

Το βρέφος ήρθε στον κόσμο αλλά η βιολογική του μητέρα δεν το είδε ποτέ καθώς η 40χρονη είχε εξαφανιστεί με αποτέλεσμα η 55χρονη να καταγγείλει το περιστατικό στις ρωσικές αρχές. Μετά από έρευνες που έγιναν, τόσο από τη βιολογική μητέρα όσο και από τις αρχές της Ρωσίας, διαπιστώθηκε ότι η 40χρονη πήρε την ανήλικη κόρη που είχε και το βρέφος που πλέον είναι 7 μηνών και έφτασαν στην Κύπρο.

Οι ρωσικές αρχές ειδοποίησαν την Interpol και αυτή με τη σειρά της έδωσε σήμα στις κυπριακές αρχές για τον εντοπισμό της 40χρονης. Στην Κύπρο κατέφθασε και η 55χρονη, η οποία κατήγγειλε το περιστατικό και στις κυπριακές αρχές, λέγοντας ότι μαζί με την 40χρονη και το βρέφος στην Κύπρο πιστεύει ότι βρίσκεται και ο σύζυγος της.

Η Αστυνομία Κύπρου εξέδωσε ένταλμα σύλληψης σε βάρος της 40χρονης ώστε να συλληφθεί και να εκδοθεί στις ρωσικές αρχές καθώς τα αδικήματα διαπράχθηκαν επί ρωσικού εδάφους.

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

Δεδομένο..

Protathlima