MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Καταβολή ενίσχυσης €1.4 εκ για αποσύρσεις εσπεριδοειδών από την αγορά

Advertisement

Sponsored by exness

Ολοκληρώθηκαν οι πληρωμές στους παραγωγούς σχετικά με τις αποσύρσεις εσπεριδοειδών από την αγορά, ανακοίνωσε σήμερα ο Κυπριακός Οργανισμός Αγροτικών Πληρωμών (ΚΟΑΠ).

Advertisement

Η ενίσχυση, ύψους σχεδόν €1.4 εκ, δόθηκε για τη στήριξη των παραγώγων εσπεριδοειδών που επηρεάστηκαν από την απαγόρευση εξαγωγών στη Ρωσία.

Η ενίσχυση για το «ΚΟΑ 10 – Μέτρο 4: Δράση 1 Δωρεάν διανομή των ειδών Πορτοκάλια, Κλημεντίνες και Μανταρίνια και Δράση 2 Απόσυρση για Άλλους Προορισμούς εσπεριδοειδών ποικιλίας Μαντόρα, αφορούσε την εφαρμογή των δράσεων από παραγωγούς εσπεριδοειδών μέχρι της 30/6/16.

Στους παραγωγούς εσπεριδοειδών που εφάρμοσαν τις δράσεις καταβλήθηκε το ποσό των €1.389.359,83.

Η χρηματοδότηση προήρθε 100% από κονδύλια της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Εξάλλου ο ΚΟΑΠ κάλεσε τους γεωργοκτηνοτρόφους να υποβάλουν έγκαιρα τις αιτήσεις τους για το Καθεστώς 4.1 – Επενδύσεις που βελτιώνουν τις συνολικές επιδόσεις και τη βιωσιμότητα των γεωργοκτηνοτροφικών εκμεταλλεύσεων και Καθεστώς 6.1 – Ενίσχυση πρώτης εγκατάστασης νέων γεωργών.

Υπενθυμίζει ότι η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για τα πιο πάνω μέτρα λήγει τη Δευτέρα, 17 Οκτωβρίου 2016 (η ώρα 14:00). Σημειώνεται ότι η ημερομηνία αυτή είναι τελεσίδικη και δεν θα δοθεί πρόσθετη παράταση.

Το Εγχειρίδιο Εφαρμογής – Ενημέρωση Αιτητών καθώς και άλλα συναφή έντυπα βρίσκονται στην ιστοσελίδα του ΚΟΑΠ www.capo.gov.cy, του Τμήματος Γεωργίας www.moa.gov.cy/da και του Εθνικού Αγροτικού Δικτύου www.ead.da.moa.gov.cy

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network