MC MEDIA NETWORK

#mood

Όλες οι Ειδήσεις

Advertisement

Καταθέσεις από μαθητές για τον διαπληκτισμό μαθητή και καθηγητή στη Λάρνακα

Advertisement

Sponsored by exness

Καταθέσεις από μαθητές – μάρτυρες του επεισοδίου επίθεσης μαθητή εναντίον καθηγητή σε Γυμνάσιο της Λάρνακας

Advertisement

Για καταθέσεις αναμένεται να κληθούν από την Αστυνομία οι μαθητές που ήταν παρόντες στο χθεσινό επεισόδιο κατά το οποίο ανήλικος μαθητής σε Γυμνάσιο της Λάρνακας, επιτέθηκε εναντίον καθηγητή την ώρα που αυτός παρέδιδε μάθημα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία το επεισόδιο σημειώθηκε χθες το πρωί σε Γυμνάσιο της Λάρνακας όταν ο ανήλικος μαθητής από άλλο τμήμα εισήλθε στην αίθουσα που δίδασκε ο καθηγητής για να πάρει κάποιο αντικείμενο.

Φαίνεται ότι η είσοδος του μαθητή στην αίθουσα διδασκαλίας προκάλεσε κάποιου είδους ανησυχία και αναταραχή στο μάθημα, με αποτέλεσμα ο καθηγητής να κάνει παρατήρηση προς τον 15χρονο.

Μετά την παρατήρηση ο μαθητής επιτέθηκε του καθηγητή με αποτέλεσμα ο τελευταίος να επισκεφθεί το Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας όπου αφού εξετάστηκε από τους επί καθήκοντι ιατρούς, του έγινε μία συρραφή στο μέτωπο.

Ακολούθως ο καθηγητής μετέβη στο Τμήμα Μικροπαραβάσεων της Αστυνομίας και κατήγγειλε την υπόθεση.

Μέλη του Τμήματος μετέβησαν στο Γυμνάσιο όπου ο μαθητής στη παρουσία του πατέρα του υποστήριξε ότι δέχθηκε επίθεση από τον καθηγητή.

Ο μαθητής μετέβη με τον πατέρα του στο ΤΑΕΠ του Νοσοκομείου Λάρνακας όπου εξετάστηκε από γιατρό ωστόσο δε φαίνεται να φέρει οποιαδήποτε σημάδια επίθεσης.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε την Cyprus Times στο Google news και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις Ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο στη Cyprus Times

Advertisement

Trending

Advertisement

Ροή Ειδήσεων

Advertisement
Advertisement
Advertisement

Διαβάστε Επίσης

Advertisement
Advertisement

Best of Network

ΠΙΕΣΗ/ΑΠΟΕΛ

ShootandGoal